Special — 16 octombrie 2013 at 10:54

Secretele Ligii Tractoristilor!

by

La cererea publicului, incepand din aceasta saptamana vom prezenta si rezultatele din Categoria Remorca. Ne cerem scuze daca se va intampla ca numarul batailor sa fie mai mare ca cel al golurilor marcate. Intrand un pic in subsolul ultimului esalon al fotbalului calarasean am descoperit ca Ion Fenghea este delegat la Viitorul Dichiseni. Ceea ce e foarte bine pentru Liga Tractoristilor. Urmariti in cele ce urmeaza, sub forma unui pamflet, cele mai importante momente ale fotbalului calarasean.
– La meciul dintre Dinamo Sarulesti si Venus Independenta, scor 0-9, de la oaspeti s-a simtit absenta lui Cosmin Onofrei.
– Bratu Cataros s-a saturat de cadeti. „Nu pot sa accept fotbalul fara bautura. Mai bine s-a juca fara minge”, a marturisit presedintele AJF Calarasi.
– Laurean Motataianu, secretarul clubului Dunarea Eleven, sustine ca Bodo Kanda a marcat doua goluri in meciul cu Progresul Cernica, scor 3-1. Noi spunem ca a dat doar unul, dar pentru a-i face pe plac oficialului calarasean venim acum si afirmam ca Bodo Kanda a marcat toate cele patru goluri.
– Gabriel Cotea sustine ca are fisura la calcai. Noi credem ca are o fisura la calorifer.
– Arbitrul Gabriel Bondoc nu se afla in localitate in momentul in care a acordat penalty la Dor Marunt.
– Handbalistii de la CSM Calarasi au plecat cu microbuzul la Iasi. Se cam lafaie. Propunem sa fie trimisi in deplasariile viitoare cu Tico. Unul singur.
– Poate avem norocul si vineri apare si Dunarea Eleven in oferta caselor de pariuri.
– Mirel Condei si Cosmin Onofrei pot sta linistiti. In urmatoarele trei saptamani, Farul Constanta nu scapa de antrenorul Ion Rauta.
– Nita Miron a inceput sa fie delegata din nou ca observator. Cardiacii sunt rugati sa stea acasa.
– Unii arbitrii calaraseni sunt atat de penibili incat au inceput sa posteze comentarii in care isi lauda prestatiile jalnice. Stim, la Manastirea nu a fost penalty in ultimul minut de joc, iar Adrian Stoica, fundasul de la Dor Marunt, merita doi ani de puscarie pentru faultat (ne)comis asupra lui Motorina.

Comments are closed.