SPORT — 16 octombrie 2013 at 07:32

Adrian Stoica, suspendat cinci etape

by

UPDATE: Dintr-o regretabila eroare de tipar, am transmis catre public informatia ca Adrian Stoica, de la Avantul Dor Marunt, a fost suspendat doar patru etape dupa ce l-a lovit pe arbitrul Gabriel Bondoc. 馃檨 Ne cerem scuze pentru greseala comisa si promitem ca autorul articolului va fi aspru sanctionat de catre colegiul redactional. 馃槈 In realitate, Decizia Comisiei de Disciplina a fost mult mai aspra. Stoica a fost suspendat cinci etape. Arbitrul Gabriel Bondoc, care a primit pumnul in figura, a considerat ca doar a fost bruscat. De aceeasi parere a fost si observatorul Constantin Dobrin. Daca echipa din Dor Marunt va introduce apel se va constata ca Stoica n-a facut altceva decat sa-i daruiasca un buchet cu flori. 馃檪
Jucatorul Adrian Stoica, de la Avantul Dor Marunt, a fost suspendat patru etape dupa ce la meciul pe care formatia sa l-a sustinut sambata, cu Dunarea Ciocanesti, scor 2-3, l-a lovit cu pumnul in nas pe arbitrul Gabriel Bondoc. Reactia jucatorului a venit dupa ce arbitrul calarasean a acordat eronat o lovitura de pedeapsa pentru formatia oaspete la scorul de 1-0.
De asemenea, contestatia introdusa de catre Ion Fenghea, delegatul celor de la Viitorul Dichiseni, dupa meciul de la Cuza Voda a fost respinsa. Unirea Manastirea nu si-a mai sustinut contestatiile de dupa meciul cu Steaua Radovanu, astfel ca scorul a ramas cel consemnat in teren.

No Comments

 1. doar 4 etape pentru un pumn? inseamana ca mai bine il bati decat sa il scuipi!

 2. cristiturcu

  dac膬 juca la s膬rulesti era condamnat la moarte.nu spun c膬 merita mai mult sau mai pu牛in dar trebuie observat si atras aten牛ia c膬 se judec膬 numai dup膬 cum ,, ,,se scoal膬 de dimineat膬”.desi sunt subiectiv ar trebui ca si jucatorului nostru s膬-i-se reduc膬 pedeapsa tot la patru etape.

 3. costelinio

  Sorine , comenteaza ma acum la decizia pe care a luat-o Comisia asta de…. , auzi doar 4 etape si l-a lovit cu pumnul , imi vine sa urlu de nervi cum se face ca, pentru jucatorul de la Minastirea Ganea Nicolae la meciul cu Ulmeni a primit 8 etape de suspendare dupa ce a luat galben dupa galben si el doar l-a injurat pe domnul arbitru Radulescu fara sa il ameninte sau sa il loveasca , rusine sa le fie. Trebuia Stoica sa il faca pe Bondoc de la meci cu SMURD-UL ca nu cred ca ii dadea mai mult de 4 etape.
  Offfff doamne chiar ca avem o conducere de ……. am zis ca nu o sa mai comentez nimic dar asta ma scos din sarite .
  te salut Sorine !!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicat膬. C芒mpurile obligatorii sunt marcate cu *