SPORT — 15 octombrie 2013 at 11:08

Stamelatos – antrenor, Cotea – pe faras!

by

Dupa despartirea de antrenorul Florin Stancu – Bonetii, Unirea Manastirea a cautat cu disperare un nou tehnician. In cele din urma, primarul Marian Iancu a ajuns la o intelegere cu Gheorghe Stamelatos – Grecu, astfel ca acesta din urma a condus astazi antrenamentul echipei de pe malul Mostistei.
Grecu a mai antrenat in doua randuri pe Manastirea, are in CV doua promovari cu aceasta formatie si se bucura de simpatia publicului. Numirea sa in functia de antrenor este considerata de catre toata lumea un prim pas spre intrarea in normalitate. Primarul Marian Iancu i-a acordat lui Stamelatos puteri depline la echipa, dorind sa puna astfel capat haosului existent pana acum in vestiar.
Noul antrenor vine la echipa intr-un moment foarte dificil, nefiind deloc exclus ca in urmatoarele patru partide – cu Ciocanesti, Modelu, Borcea si Independenta – Manastirea sa nu obtina nici macar un punct. Pentru ca acest scenariu negru sa nu fie transpus in realitate, Stamelatos a cerut ca Gabriel Cotea, jucator ce s-a dat indisponibil pana acum si caruia multa lume i-a reprosat ca a „lucrat” la despartirea de Florin Stancu, sa evolueze meci de meci. In caz contrar, primarul Marian Iancu urmeaza sa-l anunte pe Cotea ca Manastirea nu mai are nevoie de serviciile sale.
Dupa demisia lui Florin Stancu, Gabriel Cotea s-a propus antrenor, insa conducatorii echipei nici nu au vrut sa ia in calcul o asemenea varianta. Venit la Manastirea la inceputul sezonului trecut de la Victoria Chirnogi, Cotea a fost mai mult o dezamagire, in acest moment avand foarte multi dusmani in vestiar. Coechipierii ii reproseaza faptul ca vorbeste mult si joaca putin, iar juniorii nu au avut ce invata de la el.
 

Comments are closed.