Special — 14 octombrie 2013 at 11:45

"Organizarea a fost foarte proasta"

by

Ieri s-au desfasurat la Calarasi primele meciuri din cadrul campionatelor judetene de cadeti. Complexul Sportiv Tineretului s-a prezentat in conditii excelente, aproximativ 500 de spectatori fiind prezenti la partidele jucate de juniorii C si juniorii E. Evenimentul a fost organizat de catre AJF Calarasi, astfel ca mana de nepriceput a lui Bratu Cataros s-a cunoscut imediat.
Bogdan Leu, unul dintre finantatorii celor de la Portul Calarasi, are deja primele probleme cu Bratu Cataros. „Am aflat ca nu vrea sa mai jucam si la primavara. Cataros este nebun. Vrea sa declare campioana inca de anul acesta, din noiembrie. Asa ceva nu se poate. Eu inteleg ca este bataie de cap, dar nimic nu se face fara sa muncesti. Daca nu este in stare, atunci sa ne lase in pace si sa nu mai candideze. Cum sa nu mai jucam fotbal daca el n-are chef? Organizarea a fost foarte proasta la Calarasi. Nu ii duce capul deloc pe cei de la AJF Calarasi. Fac totul in bataie de joc”, a spus Leu.
Nicolae Eftene, antrenorul celor de la Vulturii Oltenita, este de aceeasi parere. „A fost frumoasa atmosfera, vreau sa ii felicit pe cei de la Dunarea Calarasi, dar organizarea a fost foarte proasta. Eu am venit de la 11 la Calarasi ca sa joc primul meci la ora 15. Nu se poate asa ceva. Nu ne-a anuntat care este programul meciurilor, doar ne-a chemat la stadion. Turneele astea sunt o bataie de joc. Nu poti sa pui un copil de 10 ani sa joace doua meciuri la rand. Poate sa moara pe teren din cauza suprasolicitarii, dar Cataros n-are de unde sa priceapa lucrurile astea. El n-are ce cauta la AJF Calarasi pentru ca isi bate joc de tot fotbalul din acest judet. Face numai cand vrea el. Nu mai are mult de trait acolo. Am vorbit cu Ghiuta, de la Atletic, era foarte nemultumit si el. Mi-a zis ca era mult mai bine daca se jucau meciurile exact ca la juniori republicani. Eu aveam meci cu ei, imi luam toate cele trei grupe si ma duceam sa joc cu el. Asa, cu turneele astea pe care le organizeaza Cataros dupa reguli pe care nu le stie nimeni nu vom rezolva nimic”, este de parere Eftene. Acesta a povestit si o scena petrecuta intre viitorul fost presedinte al AJF Calarasi si Alexandru Serban – Festa, team-managerul celor de la CSM Oltenita. „A venit Cataros la Festa si i-a spus ca o sa vina la Oltenita, ca sa omologheze terenul. L-a intrebat daca are apa, Festa i-a spus ca nu e nici o problema in privinta asta, iar Cataros a continuat si i-a zis ca el vrea sa curga bere, nu apa. Nu se poate asa ceva”.
Juniori C (nascuti in 1999 sau mai mici)
Portul Calarasi – Dunarea Calarasi 5-0
Atletic Calarasi – Conpet Stefan cel Mare 6-2
Portul Calarasi – Vulturii Oltenita 2-0
Conpet Stefan cel Mare – Dunarea Calarasi 6-0

Comments are closed.