SPORT — 12 octombrie 2013 at 19:55

S-a cunoscut lipsa lui Mircea Stefan

by

In ultimul meci al etapei cu numarul opt din Seria C2, Dunarea Eleven a obtinut o victorie previzibila pe terenul celor de la Sporting Liesti. Galatenii au castigat un singur meci pe teren propriu, in prima etapa, cu Progresul Cernic, iar in runda precedenta au obtinut trei puncte dubioase pe terenul celor de la Otelul II. Ca urmare, calarasenii nu trebuie sa se umfle in pene dupa victoria de astazi.
Elevii lui Mirel Condei au inceput meciul in forta si au reusit sa deschida scorul inca din minutul cinci, prin Valentin Andrei. Numai ca echipa gazda nu s-a predat si a reusit sa egaleze dupa numai doua minute. Ba mai mult, Sporting Liesti a preluat conducerea pe tabela de marcaj, dar Bodo Kanda a egalat inainte de pauza si a adus linistea in tabara calaraseana. In partea a doua a jocului, Dunarea Eleven, lipsita de Mircea Stefan, suspendat, a dominat partida si a reusit sa obtina cele trei puncte prin reusita lui Marian Serban.
Dunarea: Popa – Cainaru, Topor, Huzuneanu, Olteanu – Kanda, Bertea, Matei, Andrei – Petre, Serban (Nicodim). Antrenor: Mirel Condei.

Comments are closed.