SPORT — 12 octombrie 2013 at 18:39

Gabriel Bondoc, batut din nou!

by

Fiecare om cu pasarica lui, fiecare persoana cu telul ei. Unii mananca bataie cu regularitate, dar nu vor sa renunte la arbitraj. Nu stim prea multe despre arbitrul Gabriel Bondoc, dar anul acesta i-a fost plin de ghinioane. In primavara, la meciul dintre Sarulesti si Independenta, a rezistat in ring doar trei minute. A fost lovit cu bestialitate de catre un „somalez” si astfel s-a pus capat jocului.
Astazi s-a jucat din nou o partida dintre Sarulesti si Independenta, de data aceasta pe teren netru, la Lehliu Gara. Colegiul Judetean de Arbitri Calarsi nu l-a mai delegat la acest meci pe Gabriel Bondoc. L-a trimis in schimb oleaca mai incolo, la Dor Marunt, unde Borussia a primit vizita celor de la Dunarea Ciocanesti. Coincidenta sau nu, „centralul” calarasean si-a „luat-o in freza”, semn ca de acum inainte trebuie sa se incuie in casa atunci cand se mai intalnesc Sarulesti cu Independenta. Se poate intampla nici sa nu fie delegat la vreun meci si el sa manance bataie.
La Dor Marunt, Bondoc a inventat un penalty pentru formatia oaspete la scorul de 1-0. Inregistrarea partidei demonstreaza acest lucru, iar oaspetii, invingatori si ei, recunosc ca arbitrul a fost pacalit de catre Adrian Oprea – Motorina. Suparat ca s-a dictat penalty, fundasul gazdelor care a fost vazut de Bondoc faultand in postura de ultim aparator l-a lovit pe „central” cu pumnul in nas si a primit cartonas rosu. Lovitura nu a fost la fel de puternica precum cea incasata la Sandulita, semn clar ca Dor Marunt mai are multe de invatat la acest capitol. Mai departe, Bondoc a arbitrat sub presiune, intr-o singura directie, vrand sa compenseze greseala in urma careia a fost batut. S-a terminat 3-2 pentru Ciocanesti, golul victoriei oaspetilor fiind reusit in minutele de prelungire. Pentru ca a continuat meciul dupa ce a fost batut, Bondoc nu poate cere despagubiri agresorului.

No Comments

  1. A prins ceva experienta Bondoc. Acum a rezistat doua reprize!

  2. Penalty-ul a fost acordat la scorul de 1-0 pentru Dor Marunt

  3. dupa cum ziceam aveti grija k deacum in colo va fi infern la dor marunt cine vine sa fure pe dor marunt pe tren propiu ori care arbitru nu conteaza numele lui acesta va fiii batut sigur asa k aveti grija infernul continua..

    • Asa ca stati linistiti; o sa aveti atatea scandaluri incat o sa fiti nevoiti sa jucati in alta parte din cauza terenului suspendat sau nu o sa mai aveti ce jucatori sa bagati in teren pentru ca si acestia vor fi suspendati pe viata. Alegerea este a voastra; o sa va faceti un campionat comunal sau sa dati dovada de civilizatie, indiferent de numele arbitrului 😉

  4. lui bondoc asta ii place bataia!!!! sau este masochist!!!!