SPORT — 12 octombrie 2013 at 12:55

Dor-Marunt ramane fara victorie

by

Etapa ce s-a disputat astazi a pus in evidenta cateva jocuri interesante : Chirnogi – Lehliu, Curcani – Oltenita si sa nu uitam si de derby-ul deziluziilor din acest sezon dintre Dor-Marunt si Ciocanesti. Dor-Maruntul a reusit „performanta” sa piarda astazi, iar, dupa ce a condus cu 1-0, Ciocanestiul castigand cu 2-3.
Revenind la oile noastre, astazi am fost prezent, alaturi de Dori Lemnaru, la meciul dintre Dinamo Sarulesti si Venus Independenta. Sarulestiul a reusit inca o data sa ia peste cinci goluri: noua mai exact. La pauza tabela arata 4-0 dupa largul concurs al fundasilor dinamovisti, acestia motivandu-se inainte de inceperea reprizei a doua cu un epic : „Hai cu 4-4!”. Egalitate nu a fost insa in a doua repriza, Independenta le-a umplut poarta marcand inca de cinci ori. Scor final 9-0 si Venus ajunge pe locul 3 dupa Modelu si Chirnogi.
Duelul Victoriilor a fost unul spectaculos, castig de cauza avand Victoria din Chirnogi. Meciul incepe tare si dupa un sut al unui jucator chirnogean, mingea a lovit bara, insa sansa a facut ca aceasta sa revina la el, acesta deschizand scorul. Trei minute mai tarziu, Victoria Chirnogi dubleaza avantajul printr-un euro-gol la vinclu. Lehlienii se trezesc si reduc din diferenta prin Ionut Calin cu putin timp inainte de pauza. Pana la final tabela a ramas nemodificata, chirnogenii pastrandu-si pozitia a doua. Lehliu-Gara a picat pe locul patru in urma acestui esec, fiind depasita de Venus Independenta.
Oltenita a facut egal la Curcani, Borcea a reusit o surpriza placuta castigand la Fundulea. Modelenii au trecut lejer de nou promovata Dunarea Gradistea, in timp ce Rapidul de Ulmeni a facut o remiza alba pe terenul celor din Dragos-Voda. Manastirea a terminat la egalitate partida cu Steaua Radovanu, dupa ce a fost condusa, dar la finalul jocului gazdele au depus o contestatie.
 

Rezultatele etapei a 8-a :

 

Avantul Dor Marunt – Dunarea Ciocanesti 2-3 (0-0)
Unirea Manastirea – Steaua Radovanu 1-1 (gazdele au depus contestatie) (8-0)
Viitorul Sohatu – CSM Oltenita 1-1 (0-3)
Victoria Chirnogi – Victoria Lehliu Gara 2-1 (3-1)
Victoria Dragos Voda – Rapid Ulmeni 0-0 (2-4)
Dinamo Sarulesti – Venus Independenta 0-9 (0-11)
Progresul Fundulea – Agricola Borcea 1-2 (1-3)
Dunarea Gradistea – Inainte Modelu 0-2 (2-3)        
 * in paranteza sunt trecute rezultatele juniorilor

No Comments

  1. bravo ! un text solid , mai ales ca ai fost la fata locului. Patronul site-ului a avut ochi ca ti-a oferit o sansa pe cel mai serios site de sport in jud. Calarasi ! Felicitari !
    Carlito.

  2. Parca trebuia sa puneti si rezultatele juniorilor. Sau este prea greu pentru voi sa le puneti ?

  3. Ieri am vazut la jocul dintre Manastirea si Radovanu un arbitraj foarte bun prestat de catre brigada din Oltenita condusa la centru de catre Mitea Liviu avandu-i la cele doua linii pe experimentatul Andrei Lucian si Lazar Daniel .Un joc bun dar fara prea multe faze notabile ,dupa parerea mea un rezultat normal si just si o suprafata de joc fff buna

  4. fundulea-borcea 1-6(juniori)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *