SPORT — 10 octombrie 2013 at 16:40

Sandulita, taram interzis

by

AJF Calarasi continua sa favorizeze anumite formatii. Dupa Victoria Lehliu Gara si Inainte Modelu, acum a venit randul celor de la Venus Independenta sa intalneasca pe Dinamo Sarulesti pe stadionul Liviu Cucu din Lehliu Gara. Acest lucru este posibil pentru ca Bratu Cataros, viitorul fost presedinte al AJF Calarasi, nu este de acord ca dinamovistii sa isi dispute meciurile de pe teren propriu la Sandulita.
Situatia ar fi fost una perfect regulamentara daca boss-ul fotbalului calarasean, care la iarna va fi scos in decor, nu ar fi permis ca meciul dintre Sarulesti si Radovanu, scor 3-3, sa se dispute la Sandulita. Sa se faca dreptate, suntem de acord, dar pentru toata lumea. Radovanu plateste taxe la fel cum platesc Lehliu Gara, Modelu sau Independenta. Celor de la Radovanu nu le-au cazut crampoanele daca au jucat la Sandulita. In schimb, „granzii” Ligii Tractoristilor considera ca li se strica jambierii daca joaca in alta parte decat la Lehliu Gara.
„Vom juca la Lehliu Gara. Asa ne-a zis Cataros. M-a sunat astazi si mi-a spus ca a fost la Sandulita si a descoperit ca scoala este prea departe de teren, la 30 de metri, si nu ne putem schimba acolo. Cica ne trebuie tunel. Mi-a mai zis ca una dintre porti este mai mica cu 15 centimetri. A zis ca saptamana viitoare o sa ne comunice daca terenul de la Sandulita poate fi omologat, dar acum trebuie sa jucam cu Independenta la Lehliu Gara. Pentru noi, situatia este foarte clara. Dupa ce jucam cu Independenta, ne vor lasa in pace si vom juca la Sandulita”, a declarat Florin Dumitru, delegatul celor de la Dinamo Sarulesti.
Liga Tractoristilor, etapa a 8-a, sambata, 12 octombrie, ora 15:00
Avantul Dor Marunt – Dunarea Ciocanesti
Arbitri: Gabriel Bondoc – Mihai Constantin, Alin Mogodici.
Unirea Manastirea – Steaua Radovanu
Arbitri: Liviu Mitea – Daniel Lazar, Lucian Andrei.
Viitorul Curcani – CSM Oltenita
Arbitri: Ionel Radulescu – Viorel Birman, Valentin Voinea.
Victoria Chirnogi – Victoria Lehliu Gara
Arbitri: Cristian Coman – Mihai Caraion, Mihai Draganescu.
Victoria Dragos Voda – Rapid Ulmeni
Arbitri: Marius Leca – Catalin Ionita, Razvan Ilie.
Dinamo Sarulesti – Venus Independenta
Arbitri: Andrei Stan – Valentin Barza, Gigel Nastase.
Progresul Fundulea – Agricola Borcea
Arbitri: Mirel Anghel – Ionel Batan, Cristian Neagu.
Dunarea Gradistea – Inainte Modelu
Arbitri: Gabriel Dociu – Noni Sterea, Mihail Puchianu.

No Comments

 1. Nu este vorba de favorizarea echipei Venus, daca nu s-ar fi creat precedentul de acum doua etape. Cel care a gresit grav este „El presidente” care complica lucrurile simple.

 2. ti-a spus la inceptul sezonului ca trebuie sa joci la lehliu? aloci buget pt. lehliu tata fara alte comentarii. altfel nu te mai bagi la competitie.

 3. Sorin Anghel

  Sa va spalati cu el pe cap.
  Lehliu Gara, Modelu si Independenta sunt echipele avantajate.
  Sarulesti si Radovanu sunt echipele dezavantajate.
  Se vede clar ca tuicataros trateaza echipele preferential.

  • Domnule Sorin noi jucam la Sandulita dar ajf-ul a decis ce vina avem noi cu ce sintem favorizati ne bateau ei daca jucam la Sandulita nu cred ,anul trecut am jucat acolo au batut arbitrul si pe urma am jucat amical daca o luam pe regulament ala nu este teren regulamentar la noi ne cere si paza si salvare ca la divizia c iar la alti este haos.

   • Sorin Anghel

    Cand Radovanu a fost amenintata/santajata/obligata sa se duca la Sandulita, voi ati ramas fara internet in sat. Nu v-am vazut atunci sa comentati. Facem pariu ca meciul Sarulesti – Gradistea se va juca la Sandulita?

    • Nu te contrazic poate ca ai dreptate dar nu am cerut noi sa jucam la Lehliu este decizia ajf-ului vizavi de cei de la radovanu ai dreptate trebuia sa joace si ei tot la Lehliu.

 4. nu este favorizata nicio echipa mare. cei care au refuzat sa joace la sandulita au facut-o pe buna dreptate. la inceputul sezonului cei de la dinamo au facut o nota oficiala ca meciurile de acasa le vor juca la lehliu. acelas lucru trebuia sa-l faca si radovanu,aici este si vina lu cataros ca a permis sa se joace la sandulita. fara suparare dar terenu de la sandulita nu poate fi omologat pt liga a 4-a,fara vestiatre iar asa zisa cladire cu vestiare este la mai mult 40m de teren ca sa nu mai vorbim de suprafata de joc care este extraordinar de mica.

  • sa vezi cum o sa se apropie vestiarele de teren la meciul cu Gradistea…nu ai cum sa afirmi ca terenul nu este omologat daca nu s-a facut nici o masurare si nu s-a primit nici o hartie oficiala cum ca nu indeplinim conditiile minime…Florine,Independenta nu este acuzata in nici un fel ca nu au vrut sa joace la Sandulita, nu au depins de ei dar se vede clar cum anumite echipe sunt favorizate,pt anonim ii transmit ca doar la Ciocanesti ne-am schimbat in vestiare si poate o parte la Oltenita(care parerea mea sunt mai departe decat cele de la Sandulita)

 5. cristiturcu

  d le anonim ar trebui să te documentezi mai bine si pe urmă ai tot dreptul să vorbesti nu am trimis nico hârtie ofîcială la ajf asa cum sustine-ţi d-vstră ni-sa impus lucrul acesta.si apropo dacă nu vă daţi numele sau măcar un pseudonim daţi dovadă de partypree cu dl prof dr……si presedinte Bratu Caţaros

  • Si daca ti se zicea sa dai 100 de milioane catre AJF, o faceai? Asa degeaba, fara factura, fara o hartie la mana prin care aratai ca banii sunt catre AJF!!! Cine ti-a impus? Cum ti-a impus? Fii mai concret, nu mai bate campii.

 6. cristiturcu

  d-le ionuţ dacă eu bat câmpii înseamna că d-vstră staţi pe câmp si vă faceti că nu întelegeţi.nu mă credeţi un naiv.suntem poate singura echipă din liga a 4 care joacă din plăcere si am dori să ne lase să ne ducem crucea mai departe….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *