SPORT — 9 octombrie 2013 at 08:56

Lehliu Gara a revenit pe podium!

by

Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal a hotarat aseara ca partida dintre Victoria Lehliu Gara si Viitorul Curcani sa fie omologata cu scorul de 4-1. Oaspetii au parasit terenul in prima repriza, dupa ce un spectator a intrat pe teren si l-a batut pe Razvan Dumitrica, unul dintre jucatorii celor de la Curcani. Acesta nu este usa de biserica. El l-a injurat pe arbitrul Ionel Ivanciu si a fost eliminat, dupa care a incercat sa-i aplice o corectie fluiericiului.
Victoria Lehliu Gara a fost amendata cu 300 de lei si a primit un avertisment din partea Comisiei de Disciplina. Stadionul Ion Cucu va gazdui in continuare meciurile formatiei antrenate de catre Noni Milea deoarece lehlienii au prezentat un proces verbal prin care agresorul lui Dumitrica a fost amendat. In aceste conditii, Victoria a revenit pe podium, ocupand locul al doilea, la 3 puncte in spatele liderului Inainte Modelu.
De asemenea, partida dintre Agricola Borcea si Dinamo Sarulesti, incheiata in minutul 49, cand oaspetii au ramas in 7 jucatori, a fost omologata cu 10-0. Partida dintre Libertatea Belciugatele si Partizan Crivat a fost omologata cu scorul de 0-3 dupa ce oaspetii au introdus o contestatie.
 

No Comments

 1. Am si eu o intrebare?
  -ipotetic vorbind, daca la sfarsitul campionatului Victoria Lehliu si Viitorul Curcani sunt la egalitate pe primul loc sau la retrogradare si in retur echipa din Curcani castiga cu 3-0 cine castiga campionatul sau retrogradeaza?
  -INCOMPETENTILOR corect ea sa acordati victoria echipei din Lehliu cu 3-0 si nu cu 4-1, pentru ca la egalitate de puncte si la aceeasi difenta de scor se ia in calcul golul marcat in deplasare.
  -puneti mana pe carte sau dati-va demisia incompetentilor.

 2. neinteresant

  • Nu este vorba de interesant sau neinteresant, ci este vorba de un regulament pe care o comisie trebuie sa il respecte, conferentiare.

 3. Conform ROAF aceasta era decizia corecta si nu aberatiile date de o comisie incompetenta:
  1.echipa din Curcani a parasit terenul de joc inainte de sfarsitul partidei, iar sanctiunea regulamentara conf. ROAF ar fi pierderea jocului cu 3-0, trei puncte de penalitate, amenda.
  2. Echipa din Lehliu pentru deficiente organizatorice (patrunderea pe teren a spectatorilor) organizarea intre 1 si 10 meciuri fara spectatori, in functie de gravitatea faptei, amenda.