SPORT — 8 octombrie 2013 at 17:43

"Vom da in judecata AJF Calarasi"

by

Sambata, in cadrul etapei a 8-a a Ligii Tractoristilor, este programat meciul dintre „lanterna rosie”, Dinamo Sarulesti, si Venus Independenta, campioana ultimelor trei sezoane. Partida s-ar putea sa nu se dispute din cauza faptului ca dinamovistii nu vor sa dispute aceasta partida in alta parte decat la Sandulita.
Marian Cautis, fostul delegat al lui Dinamo, membru in cadrul Consiliului Local Sarulesti, frate cu viceprimarul Dumitru Cautis, si coleg de partid cu primarul Cornel Calin, sustine ca echipa locala se va retrage din campionat. „Alta solutie nu avem. Vom face maine o ultima incercare de a-l convinge pe Cataros sa ne lase sa jucam la Sandulita. Daca nu este de acord, noi nu ne mai prezentam. Noi nu suntem prostii lui, sa platim banii de pomana, pentru ca asa vrea el, sa faca numai ce vrea el. Jucatorii nu vor sa joace in alta parte decat la Sandulita. Au zis ca ei nu merg la Lehliu Gara. Trebuia sa ne spuna de la inceput ca nu avem voie sa jucam la Sandulita si nu ne inscriam in campionat. Noi am facut un buget si nu ne putem incadra in el daca trebuie sa jucam toate meciurile in deplasare. Nu avem bani ca sa mergem la Lehliu Gara. Noi am facut un memoriu si la FRF. Am explicat acolo intreaga situatie. Nu se poate ca la meciul cu Radovanu sa avem teren regulamentar, iar acum sa nu mai putem juca pe el. Noi nu avem nimic cu nimeni. Nici cu Modelu si nici cu Independenta. Am discutat situatia echipei si in sedinta, la Primarie. Chiar daca vrem sa mergem la Lehliu Gara, nu avem cum, pentru ca nu sunt bani. Am avut Curtea de Conturi in control si ne-a spus ca nu putem deconta cheltuieli care nu sunt trecute in buget. Ne-au sfatuit sa dam in judecata pe cel care ne obliga sa avem cheltuieli suplimentare. Am discutat cu juristul Primariei Sarulesti si vom da in judecata AJF Calarasi daca nu vom juca la Sandulita. Nu ne intereseaza ce o sa ne faca Bratu Cataros, dar noi nu vrem sa fim luati de prosti. Noi vrem ca lumea din comuna sa poata vedea un meci de fotbal, insa cei de la Calarasi nu sunt de acord pentru ca asa vor ei”, sustine Marian Cautis.
Florin Dumitru, cel care a preluat functia de delegat de la Cautis la inceputul acestui sezon, anunta ca la meciul cu Independenta va protesta impotriva lui Bratu Cataros prin introducerea in teren a juniorilor cu varsta de 12 ani. In urma cu doua etape, dinamovistii nu s-au prezentat la Lehliu Gara pentru meciul cu Inainte Modelu, nemultumiti de faptul ca AJF Calarasi, la presiunile modelenilor, nu a acceptat ca partida sa se dispute la Sandulita.

No Comments

  1. domnule marian cautis te-as ruga sa stai foarte linisti pt ca independenta o sa vina sa joace la sandulita cum a facut si anul trecut.adu-ti aminte ca cei de la independenta au jucat fotbal chiar si dupa ce unul dintre jucatorii dumneavoastra a batut arbitrul.asa ca stai linistit,cartile au fost facute doar pt modelu pt ca restul echipelor au fost de-acord sa joace la sandulita.

  2. Costinel Olteanu

    Cataros are o problema cu echipele din zona asta a judetului. Pe noi, Fortuna Tamadau, ne-a lucrat prin arbitraje tot campionatul trecut, pana ne-a retrogradat. Acum s-a apucat de Sarulesti. De ce nu isi face campionatul lui cu echipele din zona Calarasiului si sa ne lase pe noi in pace. Oricum, vor fi alegeri si vom fi si noi atenti la ce votam.

  3. mai bine dati in judecata primarul vostru care nici acum nu a terminat de modernizat stadionul din sarulesti. ala e primul tepar nu cataros sau ajf-ul.

  4. Stati linistiti Independenta merge si joaca la Sandulita cum a procedat si anul trecut si la momentul acela eram campioni judeteni trebuia sa avem pretentii sa jucam pe un teren bun deoarece urma meciul de baraj si puteau sa se accidenteze jucatorii pe o suprafata de joc denivelata iar marea echipa din Modelu a cistigat citeva meciuri si au inceput cu figuri dar sa nu uitam campionatul este lung.