SPORT — 6 octombrie 2013 at 16:52

Fabulos! Victorie la Targoviste!

by

Oricat de mult am iubi Calarasiul, nu ne-am inchipuit ca demoncratia sportiva a ajuns atat de departe si este atat de autentica, incat echipa de handbal masculin CSM Calarasi sa poate invinge la Targoviste, scor 49-19. 🙂
Antrenorul Sabin Dacau are la dispozitie jucatori extraordinari, mai tari si mai puternici decat tot ce a existat vreodata la clubul condus de catre Dumitru Chirila si regretam ca publicul calarasean este atat de putin interesat de acest sport minunat. Dar speram ca situatia se va schimba pentru ca acesti baieti incredibili merita mai multa atentie. Ne-am mirat cand le-am aflat salariile, dar acum, dupa miraculoasa victorie de la Targoviste, trebuie sa recunoastem ca fiecare handbalist isi merita banii.
Marturisim ca am asteptat cu emotii un telefon care sa ne dea de veste rezultatul partidei desfasurate astazi sub turnul Chindiei. Dupa ce am aflat ca CSM Calarasi s-a impus, am tras concluzia ca profesionalismul s-a infaptuit in multe privinte si n-avem decat sa nu pierdem nici una din bataliile programate pana la finalul campionatului pentru ca promovarea sa fie a noastra. Evitam sa discutam despre calitatea estetica a Diviziei A.
 
 

No Comments

  1. ce atatea laude?etapa trecuta parca au pierdut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!