Special — 2 octombrie 2013 at 05:19

Secretele tractoristilor

by

Dunarea Eleven este un fel de Avantul Barsana in fata Stelei sau un fel de Steaua in fata celor de la Chelsea. Daca va pierde si meciul de vineri, cu FC Voluntari, formatia antrenata de catre Mirel Condei va cobori in partea a doua a clasamentului, lucru deloc bun daca ne gandim ca suntem la jumatatea turului. In cele ce urmeaza va prezentam, sub forma unui pamflet, cele mai importante evenimente din sportul calarasean.
– In Sala Polivalenta din Calarasi ploua cu galeata. Cand cineva a intrebat cine a construit sala, unii aplaudaci s-au grabit sa dea cu limba si sa-l indice pe Filipescu, presedintele Consiliului Judetean. Acum, cand ploua in sala din cauza acoperisiului prost, este de vina Dragu, fostul primar, ca el a facut sala.
– CSM Calarasi este ca o satra de tigani. Castiga mii de euro, dar le ploua in casa.
– Cum au motivat handbalistii de la CSM Calarasi infrangerea de la Bacau, scor 32-25? „Eram singura echipa pe care o putea invinge Bacaul”.
– Ce sanse mai are CSM Calarasi ca sa promoveze in Liga Nationala? Sansa porcului de Craciun.
– La partida Dunarea Eleven – CS Afumati, scor 0-4, arbitrul asistent Marius Voinea le-a aratat spectatorilor de la tribuna a doua degetul mijlociu. Si nu doar ca le-a aratat, dar le-a si dat.
– La finalul jocului dintre Dunarea Eleven  si CS Afumati, scor 0-4, „centralul” Petrica Burcea a fost lovit cu mingea in cap de catre Costel Bogdan. Lovitura a fost atat de puternica incat arbitrul a consemnat in raportul de joc ca mingea a fost trimisa de catre un copil. Atat de mult a intinerit Costel Bogdan?
– Tinand cont de precizia cu care a trimis balonul in capul arbitrului Burcea, dar si de rezultatul partidei dintre Stiinta II Bacau si CSM Calarasi, scor 32-25, Costel Bogdan poate trece de la Dunarea Eleven la CSM Calarasi. „Il luam, dar nu ii putem da mai putin de 18.000 de lei pe luna pentru ca este mult mai bun decat Alin Sania”, a declarat Dumitru Chirila, directorul CSM Calarasi.
– La finalul jocului dintre Dunarea Eleven si CS Afumati, scro 0-4, brigada de arbitri a avut nevoia de escorta din partea Jandarmeriei pentru a putea pleca de la stadion. Oficialii formatiei gazda si-au cerut scuze. „Noi am vrut sa-i ajutam sa plece, dar cu SMURD-ul”, a precizat presedintele Costica Stefan.
– Cum au motivat jucatorii de la Dunarea Eleven infrangerea cu CS Afumati? „Ne-am incalzit pentru Voluntari”.
– Jucatorii de la Dunarea Eleven nu mai au voie sa vorbeasca cu semnatarul acestor randuri. Ordinul a venit de la presedintele Costica Stefan, dar nu-l respecta absolut nimeni.

Comments are closed.