SPORT — 29 septembrie 2013 at 09:28

Costin Dan, prestatie excelenta

by

Pe un teren de joc extraordinar si pe o vreme bună pentru fotbal, sâmbătă, 28 septembrie 2013, Mânăstirea a primit vizita formației cu maximum de puncte după cinci etape, Victoria Lehliu. Oaspetii, formația cu cea mai bună apărare pana la meciul de ieri și cu al treilea atac al seriei, a început promițător meciul. Jocul bun de posesie și ințelegerea băieților păreau a fi elementele ce anunță o partidă spectaculoasă.
Însa în ciuda acestui joc bun, lehlienii nu și-au creat ocazii clare de a deschide scorul. Odată cu sosirea minutului 20 jocul s-a echilibrat și gazdele au ieșit la joc, au fost aproape de 1-0, dar tânărul atacant de la Manastirea a trimis milimetric cu capul pe lângă poartă, din poziție excelentă, mingea venită in careu în urma unei centrări de pe dreapta. Aceasta a fost cea mai mare ocazie a primei părți. Scorul pauzei, 0-0.
După cele 15 minute de odihnă, băieții de la Mânăstirea au ieșit mult mai motivați de la vestiare și au pornit atacuri repetate spre poarta adversă. Jocul excelent, ambiția și determinarea au fost elementele cheie ale deschiderii scorului. Mijlocasul stânga, numărul 6 de la Unirea, a trimis un șut impresionant, direct in vinclu, din interiorul careului, de la aproximativ 15 metri lateral stânga și l-a lăsat fără replică pe portarul de la Lehliu. Tabela a fost modificată, iar spectatorii erau in delir.
Lozinci, încurajări și multe sfaturi se auzeau de pe margine și din partea celor aproximativ 250 de suporteri. Până la final, Lehliu a practicat un joc mai bun, dar în incercarea disperată de egalare băieții au fost surprinși pe contraatac în repetate rânduri, ocaziile foarte bune nefiind, însă, fructificate. De remarcat prestația excelentă a centralului Costin Dan, care a acordat corect un cartonaș roșu căpitanului gazdelor în minutul 73 pentru o intrare periculoasă cu ambele picioare înainte; felicitări totodată și celor doi tușieri, Adrian Vasile și Daniel Lazăr.
Așadar, un meci plăcut la Mânăstirea, animat, cu multe ocazii de poartă in repriza secundă, câștigat pe merit de către formația gazdă.

No Comments

  1. Costin Dan un arbitru fricos, Manastirea a jucat dur cu Lehliu iar marcatorul golului a fost nr.6 de la Manastirea.

    • MM daca dan costin era fricos nu dadea rosu stai linistit.zimi si mie cate rosii a luat lehliu acasa??nu cred ca s joaca nicaieri mai dur ca la lehliu,pana la urma e un joc de barbati…

  2. Da, imi asum greseala in legatura cu marcatorul. Mi-am dat seama dupa ce am trimis articolul si am trimis intre timp un mesaj domnului Sorin pentru a modifica. Costin Dan a arbitrat intr-o maniera excelenta meciul; ba chiar acel procent de 5% pt gazde a fost acordat oaspetilor, nu a fost fricos.

    • Mihai te salut si e normal sa gresim dar i-mi mentin parerea Dan Costin e baiatul lui tata(vezi ca nr.7 de la Manastirea a fost eliminat dar a stat pana la final pe banca de rezerve) iar lui Dan Costin i-a fost frica sa i-i spuna sa se duca la vestiare.Oare de ce ?

  3. Marcatorul este nr.6, mijlocas stanga, zis „Mutu”.

  4. este foarte bine ca Manastirea a jucat dur si ca arbitrul le-a acordat acel 5% gazdelor….s-au pus si cei de la Lehliu in situatia celorlante echipe care au pierdut la ei acasa.Eram foarte convins ca vor pierde.

  5. meci la rupere intre doua echipe care practica un astfel de joc in meciurile de pe teren propriu. abia astept returul.