SPORT — 25 septembrie 2013 at 07:37

Secretele tractoristului Marone

by

Saptamana aceasta, rubrica „Secretele tractoristilor” se modifica usor, in semn de omagiu pentru Victoria Lehliu Gara, revelatia actualei editii de campionat a Ligii Tractoristilor. Omul derby-ului cu Borussia Dor Marunt a fost Marius Iordache – Marone. Atacantul gazdelor a marcat de doua ori, motiv pentru care ii dedicam oleaca de atentie in pamfletul urmator.
– Marone are apucaturi de fotbalist mare. Un cititor fidel ne-a semnal ca dupa meci jucatorul din Nefliu s-a imbatat, s-a urcat la volan si a ramas fara permisul de conducere.
– Militianul care i-a luat permisul lui Marone e gay sau e din Dor Marunt.
– Militianul care i-a luat permisul lui Marone va fi numit sef de post la Gradistea.
– Militianul care i-a luat permisul lui Marone are poster cu Robi, din „Las Fierbinti”.
– Dinamo doreste sa il transfere pe Marone cat mai urgent. „Un asemenea jucator nu a mai existat in Stefan cel Mare de pe vremea lui Semeghin”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.
– In Lehliu Gara, se circula greu. Traficul rutier se va decongestiona in momentul in care ii va expira „dovada” lui Marone.
– Marone este asteptat „La Partid” cu doua lazi de bere. Pline!
– Ce i-a zis Marone militianului care i-a suspendat permisul? „Eu imi rup picioarele pentru Nefliu si tu imi iei permisul? Sa joace ma-ta sambata la Manastirea!”
– Marone crede ca a fost vanat. „E manevra. E manevra militienilor de la Dinamo. De la Dinamo Sarulesti.” 
– Noni Milea considera ca Marone are nevoie de concurenta si vrea sa il transfere pe Dorin Lemnaru, de la Borussia Dor Marunt. E clar, Nefliu se prabuseste.

Comments are closed.