SPORT — 21 septembrie 2013 at 11:34

Chiru: "Nu am nici un amestesc"

by

Primarul comunei Gradistea, Constantin Corbu, arata cu degetul catre Dumitru Chiru in ceea ce priveste bataia petrecuta pe DN 3 noaptea trecuta. Campionul mondial la luptere libere din 1983, de la Los Angeles, se apara si spune ca nu are nici un amestec. Ziaristul Marin Badea sustine ca fiul lui Chiru, Ciprian, este luptator MMA si si-ar fi razbunat tatal impreuna cu alti cinci colegi de ring.
„Am ramas foarte surprins in aceasta dimineata, cand am deschis televizorul si am vazut ca se spune ca eu m-am razbunat pentru incidentul de saptamana trecuta. Nu am nici un amestec. Am si uitat de ceea ce s-a intamplat la stadion. Aseara, cand a fost scandalul, eu am baut un pahar de vin cu doi prieteni, dupa care m-am culcat. Altceva nu am facut”, a declarat Dumitru Chiru.
Alexandru Boboc, fostul primar al comunei Gradistea, sustine ca nu stie absolut nimic despre incidentul din noaptea trecuta. „Habar nu am despre ce este vorba. Eu am musafiri din Covasna, cativa prieteni care au venit cu cartofi la noi in localitate. Ii duc pe la rudele mele, sa le dea cartofi si sa ia in schimb porumb sau grau. Nici nu am deschis televizorul”, se apara Boboc, cel care si-a dat demisia din Consiliul Local in semn de protest fata de scandalul petrecut la meciul dintre Dunarea Gradistea  si Victoria Lehiu Gara, scor 1-6.

Comments are closed.