SPORT — 20 septembrie 2013 at 11:19

Independenta si-a schimbat arbitrul

by

La derby-ul cu Modelu, Venus Independenta a „venit” cu pretentii si a cerut ca meciul sa fie arbitrat de catre o brigada din Bucuresti. CJA Calarasi a tinut cont de dorinta echipei campioane si a adus trei fluierasi din Capitala. Rezultatul a fost unul catastrofal pentru Barcelona de Calarasi. Echipa din Modelu s-a impus cu un neverosimil 4-1.
Maine, Venus se va deplasa la Borcea. CJA Calarasi l-a delegat la acest meci pe Costin Dan, cel mai bun arbitru al judetului Calarasi. Cine nu este de acord cu aceasta afirmatie trebuie sa tina cont ca „centralul” din Chirnogi este „divizionar B”. Nu este destul? Atunci va mai spunem ca saptamana trecuta, sambata, in aceeasi zi in care Independenta era umilita pe teren propriu de catre Modelu, Costin Dan a arbitrat foarte bine meciul dintre Farul Constanta si Unirea Tarlungeni, scor 0-0.
Pentru marea echipa din Independenta, care in prima etapa, la Oltenita, a facut 1-1 dupa ce a primit inscris dintr-un penalty acordat in urma unei faza la care nu se fluiera fault nici la baschet, Costin Dan totusi nu este bun. Astazi, codenii au facut presiuni si chirnogeanul a fost schimbat de la meciul de la Borcea. In locul sau a fost delegat Valentin Porumbel, 20 de ani, „divizionar C”, din Oltenita.
Usor, dar sigur, Independenta se transforma din Barcelona de Calarasi in Dinamo de Calarasi. Atat ca joc, dar mai ales ca atitudine. Pentru Venus, campioana absolut meritorie in ultimele trei editii de campionat, Ivanciu, care aproape ca le-a bagat mingea in poarta la Oltenita, nu mai este bun. Solomon, care i-a ajutat la o „indirecta” in campionatul trecut, a fost trecut si el „in rezerva”. Nici arbitrii de la Bucuresti nu au fost buni. Nici Costin Dan nu mai este bun. Cel mai bine ar fi ca Doru Simion – poreclit acum Prodanca din cauza campaniei proaste de transferuri din aceasta vara – sa arbitreze toate meciurile pe care le disputa Independenta. Oricum nu are nici o treaba cu echipa campioana. Doar vorbeste in numele altora, fara macar sa ii intrebe pe cei care se chinuie sa finanteze Venus Independenta.

No Comments

  1. se stie kum au cistigat campionate, asa a venit si reversu ka nu au ajuns in divizia C, itzi spun eu ka ei akum or sa fie urmaritii de totzi arbitri aia care ei iau invatat cu bani iar akum nu le mai da, asa o sa ajunga rau in campionatul asta, sau cine stie poate se pun oameni pe treaba iar, dar pina la urma de revers nu o sa scape niciodata.

  2. Il preferam pe Costin Dan lui Porumbel, care de fapt e un pui congelat. Dar de unde deranjul? Nu ai sugerat intr-un articol ca nu ar trebui sa arbitreze Costin conform unor recomandari CCA? Dar hai sa mai gandim si altfel: ce functie ocupa tatal lui Costin la una dintre echipele de liga a IV-a? Poate nu are importanta, dar moral nu prea este ok ca el sa arbitreze cel putin meciurile echipelor cu pretentii nu crezi?.

    • Oltenita nu si-a mai schimbat arbitrul la Fundulea, desi in urma cu trei etape a fost arbitrata tot de catre Ivanciu. Daniel Stefan spune ca recomandarea aia nu mai este valabila de cand Alexandru Deaconu l-a inlocuit pe Craciunescu. Costin Dan este fiul lui Mircea Dan, presedintele Victoriei Chirnogi, echipa care nu are drept de promovare. Pe voi putea sa va deranjeze delegarea lui Costin Dan doar in cazul in care va luptati cu cei de la Chirnogi pentru evitarea retrogradarii. In plus, imi amintesc foarte bine ca voi l-ati avut observator pe Constantin Dobrin, care este din Independenta, si ati fost arbitrati de catre Daniel Vasile, care la meciul cu Corbeanca a stat in galeria voastra, si de catre Ionel Radulescu, care a copilarit la Independenta. Daca nu gresesc, bunicii lui Radulescu locuiesc in Independenta. Atunci de ce nu ati mai schimbat arbitrii?

  3. trebuia sa spui si de ivanci,sorine care la meciul Lehliu-Ciocanesti a fost in tribuna langa Ilie Zeciu si Doru Simion.si ar fii frumos sa fie o camera de luat vederi sa filmeze banca lor de rezerve sa vedeti in ce hal terorizeaza arbitrul si cum se manifesta aceste persoane care nu face altceva decat sa instige la violenta.

  4. Lasa ca este ciocanesti o echipa civilizata. Cumva cineva a inentionat sa-l loveasca pe portarul de rezerva de la Venus in meciul cu voi? Lasa lectiile de moralitate ca nu tin.