SPORT — 19 septembrie 2013 at 11:05

Terenul din Sandulita, omologat

by

Chiar daca in sedinta Adunarii Generale a AJF Calarasi s-a stabilit prin vot faptul ca Dinamo Sarulesti nu va putea sa joace meciurile de pe teren propriu la Sandulita, aceasta decizie nu mai este de actualitate. Bratu Cataros, boss-ul fotbalului calarasean, le-a permis dinamovistilor sa joace meciul cu Steaua Radovanu, scor 3-3, la Sandulita, terenul fiind omologat cu aceasta ocazie.
„Meciul nostru cu Radovanu a fost deosebit de spectaculos. S-au intalnit doua echipe care au alergat mult. Cei de la Radovanu ne-au condus cu 1-0 la pauza. Au profitat de o greseala de-a noastra. In repriza a doua am pasat mai mult si am reusit egalarea, numai ca oaspetii au luat din nou conducerea pe tabela de marcaj. Am avut atitudine, am egalat, am preluat conducerea, dar pe final am cazut fizic si am fost egalati. Doresc sa multumesc celor de la AJF Calarasi ca ne-au permis sa jucam pe acest teren. Noi am demonstrat ca putem organiza in conditii foarte bune meciuri de fotbal”, a declarat Florin Dumitru, noul delegat al celor de la Sarulesti.
In urmatoarele etape, programul celor de la Dinamo este deosebit de dificil. Saptamana viitoare, la Sandulita se va prezenta Inainte Modelu, dupa care, la doua saptamani distanta, vine randul celor de la Independenta. „Nu e normal ca cei de la Sarulesti sa fie lasati sa joace la Sandulita din moment ce la sedinta s-a stabilit ca ei au voie sa joace doar la Lehliu Gara. Eu am fost de trei ori la Sandulita si stiu cum arata terenul de acolo. Noua nu ne este frica de terenul de acolo si nici de adversar, dar ne este teama ca portarul nostru poate trimite fara probleme mingea, atunci cand degajeaza, peste scoala si peste gradinita”, a declarat Virgil Bogatu, antrenorul lui Inainte Modelu.

No Comments

  1. Domnule Bogatu, nu va faceti griji,avem multe mingii de rezerva.!
    Va aduc la cunostinta ca la sedinta cu delegatii sa stabilit ca Sarulesti Nu joaca pe terenul de la Sandulita pana nu indeplineste cel putin conditiile minime impuse de regulament…..si pana nu este omologat de o comisie de la AJF sau de arbitrul jocului.Daca sa jucat inseamna ca indeplineste aceste conditii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *