Special — 18 septembrie 2013 at 08:42

Secretele tractoristilor

by

Inainte Modelu a reusit gluma sezonului. A invins cu 4-1 pe Venus Independenta chiar pe terenul echipei care a castigat ultimele trei editii ale Ligii Tractoristilor. Pentru ca aceasta infrangere nu le-a picat bine celor de la Barcelona de Calarasi, vom incerca sa nu le lungim supararea, astfel ca vom aminti foarte putin despre umilinta pe care au trait-o in fata formatiei antrenate de catre Virgil Bogatu.
– Dupa ce au aflat ca Modelu a batut la Independenta cu 4-1, jucatorii de la CSM Oltenita s-au revoltat. „Nu se poate asa ceva. Eu, cand eram antrenor la Navol Oltenita, i-am batut la Independenta cu 4-2. Cred ca cei de la Independenta au vrut sa ne doboare recordul”, a declarat Alexandru Serban – Festa, team-managerul oltenitenilor.
– Oltenita a pierdut fara drept de apel meciul cu la Fundulea, scor 3-0. Suparat, team-managerul Alexandru Serban – Festa a impanzit orasul cu barfe potrivit carora jucatorii lui Florea Mihaila ar fi petrecut pana dimineata inaintea jocului.
– CSM Calarasi este considerata mare favorita la promovarea in Liga Nationala. Cunoscand seriozitatea calarasenilor, ne vine sa pariem ca echipa antrenata de catre Sabin Dacau va alerga singura si va termina pe locul al doilea.
– Prestatia arbitrului Adrian Vasile, de la meciul Pietroiu – Tamadau, scor 1-1, a fost considerata tematoare de catre Costinel Chirica, primarul comunei Tamadau. In minutul 93, gazdele au vrut sa-l bata pe „asistentul” Gigel Nastase pentru ca acesta si-a permis sa semnalizeze o pozitie de offside in care se afla un jucator de la Pietroiu.
– Dunarea Gradistea are acum trei puncte, dupa ce Dumitru Chiru, campion mondial la lupte libere, a fost batut in pauza meciului cu Lehliu Gara, scor 1-6.
– Fepzy Constantin a reusit sa inscrie trei goluri pentru Victoria Chirnogi in meciul de la Dor Marunt. Atacantul se teme acum sa nu fie ofertat din nou de catre Ciocanesti si Manastirea.
– Terenul de la Sandulita a fost omologat. Pentru handbal.
– Razvan Dumitrica, de la Viitorul Curcani, l-a amenintat pe arbitrul Ion Fenghea la finalul jocului de la Manastirea. Jucatorul este lipsit de experienta. La acest nivel, se trece direct la bataie.
– Avantul Dor Marunt si Dunarea Ciocanesti au inceput sa urmareasca tot mai atent meciurile din Categoria Remorca pentru a afl a din timp ce adversari vor avea la meciurile de baraj.
– Dunarea Calarasi a jucat in inferioritate numerica pe toate durata meciului cu Axintele, scor 2-0. Pana la eliminarea lui Draganita, Mircea Stefan nu a existat pe teren. Dupa eliminarea lui Draganita, Mircea Stefan a fost cel mai bun de pe teren.

Comments are closed.