SPORT — 16 septembrie 2013 at 01:13

Imaginea zilei – Liga Laptopistilor

by

Fabulos! La meciul dintre Venus Independenta si Inainte Modelu, scpr 1-4, s-a consemnat o premiera absoluta. Emil Vieru, de la www.ecalarasi.ro, a surprins un spectator care a venit cu laptop la un meci din Liga Tractorisdatilor. Si l-a deschis, chiar!!! Alexandru Boboc, fostul primar al comunei Gradistea, a postat un comentariu foarte bun pe Facebook: „In aceste conditii, trebuie sa schimbati numele ligii in Liga Laptopiștilor pentru că merită. Nu știu daca mai joaca 5 tractoriști in toata liga”. Si ne-am conformat. Cititorii nostri, strapanii nostri. Pana maine!
DSC_0057

No Comments

 1. domnule sorin noi sintem profesionisti in toate domeniile de activitate de la agricultura,fotbal pina in informatica dar asta nu ne-a ajutat cu nimik in derbyul de sambata dar inviem din propria cenusa recunoastem valoarea echipei din modelu dar arbitrajul a facut unele erori care a favorizat majorarea scorului cu mult respect pt site-ul sport la dunare.

 2. la 2-0 pt modelu a fost fault clar la Marius Lucan in apropiere de careul lor,am avut penalty la 3-1 iar arbitrul a scos mingea in afara careului dictind lovitura libera si offsaid la golul trei ce vrei sa i-ti mai spun dar recunoastem echipa din modelu neta superioara doar ca nu vrem sa fim pacaliti de domnul Daniel Stefan seful arbitrajului calarasean am gresit si eu ca am avut unele iesiri necontrolate dar pentru mine echipa „VENUS” este mai presus de toate si nu accept sa fim tratati la misto.

  • Eu n-am fost la meci, nu te contrazic, dar imi permit sa iti adresez cateva intrebari:
   1. Dupa meciul de la Oltenita de ce nu ai mai fost la fel de vocal la adresa lui Daniel Stefan?
   2. De ce nu ati vrut arbitri din Calarasi?
   3. Cu ce v-a pacalit Daniel Stefan?
   4. Timp de trei ani de zile, Daniel Stefan nu v-a pacalit?

   • Nu poti vorbi de meciul de la Oltenita dn auzite. Nici tu nu ai fost acolo!

    • Nu am fost acolo, asa cum nu ai fost nici tu, dar am vazut faza la care vi s-a dat penalty. La o asemenea faza nu se de fault nici macar la baschet.

  • referitor la fazele incriminate de dumneavoastra vreau sa va spun ca in discutie poate intra doar faza in care Marius Lucan a fost faultat la marginea suprafetei de pedeapsa a echipei din Modelu ulterior pe contraatac iesind golul de 2-0.
   la celelalte faze, consider ca arbitrul si arbitrul asistent au luat deciziile corecte, faultul fiind in afara suprafetei de pedeapsa, iar ofside la golul de 3-0 nici nu se pune problema, jucatorul care a inscris din acel sut ratat a venit mult din spatele fundasilor de la Independenta. De remarcat ca la ambele faze nici un jucator de la Independenta nu a protesta.
   oricum felicitari pentru organizare si sportivitate

 3. Nu am fost la meciul cu Oltenita nu am dorit arbitri din calarasi sa nu mai existe suspiciuni pt ca cei de la modelu tot comentau ca o sa-i facem cu arbitri dar anul trecut nu aveau echipa asta era problema lor acum daca au echipa cistiga fara probleme vizavi de Daniel Stefan nu are cu ce sa ne pacaleasca m-am exprimat eu gresit doar ca dinsul cocheteaza cu echipa din modelu mai de mult nu are rost sa mai intru in amanunte iar timp de trei ani de zile am fost echipa cea mai buna fara ajutorul arbitrilor cum vrei sa insinuezi anul trecut am surclasat pe toata lumea fara probleme si cu asta termin acest subiect o seara buna.

  • Cum se face ca voi niciodata nu va recunoasteti greselile si dati mereu vina pe arbitri?
   1. Dupa ce v-a batut Manastirea, ati dat vina pe arbitru.
   2. Dupa ce v-a incurcat Lehliu Gara, ati dat vina pe arbitru.
   3. Dupa ce ati pierdut meciul de baraj, ati dat vina pe arbitru.
   4. Dupa ce v-a batut Modelu, ati dat vina pe arbitru.

 4. Am fost la meci, daca pun in balanta de cate ori a fluierat pentru Venus in defavoarea celor de la Modelu, mai adaug si cartonasele primite de cei de la Modelu, ii dau dreptate lui Sandu Barbosu cand il trimitea pe central in p**da masii… Daca si ar fi fost o favorizare, a fost pentru Venus.. scorul ar fi fost simtitor mai mare fara contributia lu` Dom` Albitru de la Bucuresti…