SPORT — 14 septembrie 2013 at 18:33

Fabulos! Dor Marunt a dat gol!

by

Avântul Dor Mărunt a reușit sâmbătă, pe arena din localitate, să spargă ghinionul începutului de sezon, unde n-a reușit să înscrie vreun  gol. Meciul în compania echipei  Victoria Chirnogi a început promițător  pentru Avântul. În minutul 6, Țața șutează puternic, iar portarul Chirnogiului respinge cu greu. Trei minute mai târziu, Prefac  reușea să înscrie primul gol al echipei Dor Mărunt din actualul sezon al campionatului județean. Bucurie mare în tribune și mai ales pe banca tehnică, unde Florin Stamate a revenit pentru a face echipă cu Ionuț Constantin.
IMG_6632
 
În minutul 12 oaspeții cer penalty la o deposedare în careu însă arbitrul Coman nu acordă nimic. Nici măcar cartonaș galben pentru simulare. Minutul 14 îl găsește pe Peniță în careul advers și după un dribling trimite mingea în bara de sus a porții.  După o ploaie scurtă de 5 minute, echipa oaspete se înviorează iar în minutul 20, după un fault comis de Cerchezeanu în careu (sau în afara lui după opinia unor martori), arbitrul Coman dictează penalty pentru Chirnogi iar aceștia înscriu. În minutul 29 Victoria reușește să marcheze pentru 2-1. Două minute mai târziu, după o gafă a fundașului Bibire, atacantul Chirnogiului scapă singur cu portarul însă acesta reușește să rețină mingea. În minutul 35, oaspeții au o nouă ocazie de a înscrie însă portarul Dor Măruntului reușește să respingă miraculos. Minutul 40 găsește din nou echipa oaspete în atac iar bulibășeala din apărarea Avântului permite Victoriei să pună din nou în pericol poarta apărată de Marian Petre. Încurajați de galerie, gazdele reușeșesc în minutul 42 să între în careul advers unde Prefac îi pasează lui Peniță în fața porții dar acesta nu ajunge la minge. În minutul 45, unul din jucătorii Chirnogiului preia mingea ca la bashet însă arbitru Coman nu observă hențul din cauza soarelui  care intrase în nori.
În minutul 47 Peniță cade în careu după un contact cu aparătorul chirnogean însă arbitrul dictează doar corner, deși acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a continua. În minutul 58, proaspătul intrat Fepzy Constantin șutează mingea sub bară și marește scorul la 3-1. În minutul 62 Prefac driblează portarul Chirnogiului, șutează pe poartă însă fundașul chirnogean respinge de pe linia porții. Ghinion pentru Dor Mărunt. Minutul 68, Chirnogi înscrie din nou. Minutul 72, Prefac șutează din 6 metrii peste poartă. Minutul 80, Peniță trimite o bombă de la 35 de metrii pe care portarul o respinge cu dificultate. Minutul 85, Fepzy reușește dubla. Minutul 87, Fepzy reușește tripla. Suporterii din Dor Mărunt se roagă ca arbitrul să fluiere finalul pentru a limita proporțiile scorului. Rezultat final Avântul Dor Mărunt – Victoria Chirnogi: 1-6.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *