SPORT — 14 septembrie 2013 at 19:32

Bogatu ramane cu picioarele pe pamant

by

Chiar daca echipa pe care o pregateste, Inainte Modelu, a umilit astazi pe Venus Independenta, scor 4-1, Virgil Bogatu ramane cu picioarele pe pamant. Modelenii si-au dominat adversarul pe toata durata partidei, echipa antrenata de catre Ilie Zeciu fiind depasita la toate capitolele. Cu toate acestea, viceprimarul comunei Independenta, Florin Radu, a pus infrangerea pe seama arbitrilor si l-a acuzat pe Daniel Stefan, presedintele CJA Calarasi, ca trage sforile pentru ca Modelu sa iasa campioana judeteana. Mai cu picioarele pe pamant si mai priceput la fotbal, Ion Radu – Slick, presedintele lui Venus, si-a potolit rapid feciorul si a recunoscut ca infrangerea este cauzata de jocul foarte slab al elevilor lui Ilie Zeciu.
Prin victoria de la Independenta, Modelu a devenit principala favorita la castigarea titlului de campioana judeteana. „Am jucat foarte bine. Ne-am dus peste ei inca de la inceput, asa cum ne-am propus sa facem cu oricare adversar. S-a vazut ca facem pregatire fizica. Noi am castigat un meci foarte important, insa mai este mult pana departe. Nu am spus niciodata ca vrem sa castigam campionatul sau ca vrem sa promovam. Muncim si facem totul etapizat, iar la final vedem ce iese. Am pregatit meciul cu Independenta ca pe oricare altul. Nu vreau sa comentez nimic despre cei de la Independenta pentru ca ii respect foarte mult pe cei de acolo, mai ales pe Ilie Zeciu. E problema lor daca nu le-a placut arbitrajul”, s-a rezumat sa spuna Virgil Bogatu.
Inainte Modelu s-a impus cu 4-1, insa scorul nu refleca deloc realitatea din teren. Oaspetii ar fi putut castiga la o diferenta de 6-7 goluri, insa au ratat nepermis de mult in repriza a doua a jocului. Ilie Zeciu nu a gasit antidotul pentru jocul pe flancuri al formatiei pregatite de catre Virgil Bogatu. Cei care au vazut meciul sustin ca Rapid Ulmeni le-a pus mai multe probleme celor de la Modelu in meciul de acum doua etape decat Venus Independenta in partida de astazi.

Comments are closed.