SPORT — 12 septembrie 2013 at 18:58

"Nu pleaca nimeni de la CSM Calarasi"

by

Pe 22 septembrie va avea loc prima etapa din cadrul Divizia A la handbal masculin. In runda inaugurala, CSM Calarasi va primi vizita celor de la HCM Campina. Formatia antrenata de catre Sabin Dacau si-a propus promovarea si se va lupta pentru indeplinirea obiectivului cu HC Vaslui. In Seria de Est, Stiinta II Bacau si CSU Ploiesti vor avea rolul arbitrilor.
In conditiile in care retragerea celor de la CSU Suceava din Liga Nationala nu s-a mai produs, calarasenii sunt nevoiti sa joace in Divizia A. Acest lucru nu este deloc pe placul autoritatilor locale din Calarasi, insa primarul Daniel Dragulin si-a exprimat din nou atasamentul fata de echipa de handbal. Jucatorilor nu le convine aceasta situatie, unii dintre ei avand oferte de a pleca la echipe din Liga Nationala.
Antrenorul Sabin Dacau spune insa ca nici un jucator nu mai poate pleca in acest moment. „Nici pomeneala sa mai plece vreun jucator acum. Noi cand am negociat cu ei le-am spus ca vrem sa atacam promovarea. Stiau de la inceput ca vom juca in Divizia A. Nu i-a pacalit nimeni. Ne pare foarte rau ca nu s-a mai retras Suceava, dar asta-i viata, trebuie sa mergem nimeni. Nu pleaca nimeni de la CSM Calarasi. Ne concentram asupra startului de sezon. In etapa a 3-a vom avea o deplasare foarte grea la Bacau”, a declarat antrenorul Sabin Dacau. Printre jucatorii ofetati de echipe din Liga Nationala se numara Gavriloaia si Paraianu.
Spusele lui Dacau au fost intarite si de catre Dumitru Chirila, directorul CSM Calarasi. „Am pornit impreuna la drum si nimeni nu va renunta. Vrem sa ne indeplinim obiectivul. Ne dorim sa promovam, iar acest lucru este posibil numai cu jucatori de valoare precum cei care au fost transferati in aceasta vara la echipa noastra”, a spus Chirila. Acesta sustine ca antrenorii Sabin Dacau si Ioan Bota se fac vinovati pentru faptul ca handbalistii calaraseni poarta un echipament de o calitate foarte proasta.

Comments are closed.