SPORT — 12 septembrie 2013 at 18:25

Arbitri "straini" la derby

by

La solicitarea clubului Venus Independenta, Colegiul Judetean de Arbitri Calarasi a incredintat meciul de sambata, dintre campioana ultimelor trei editii ale Ligii Tractoristilor si Inainte Modelu, unei brigazi din Bucuresti. „Nu cunosc numele arbitrilor. Am vorbit cu Florin Chivulete si mi-a promis ca o sa vina la meci cu o brigada divizionara”, a spus Daniel Stefan – Gascanu, presedintele CJA Calarasi.
Gestul celor de la Independenta vine ca o replica la ceea ce s-a intamplat in returul campionatului trecut. Atunci, modelenii au reusit sa convinga AJF Calarasi ca partida sa fie arbitrata de o brigada din Constanta. Chiar si asa, formatia antrenata de catre Ilie Zeciu a reusit sa castige toate cele trei puncte puse in joc.
Acum, Gascanu avea pregatiti doi arbitri pentru meciul dintre Independenta si Modelu. Este vorba despre Viorel Solomon si Ionel Ivanciu. Cei doi nu au fost pe placul lui Ion Radu – Slick, astfel ca s-a ajuns ca partida sa fie arbitrata de catre o brigada „straina”. Oficialii lui Venus nu au incredere in Solomon dupa ce au aflat ca acesta s-ar fi pregatit in vara acestui an alaturi de jucatorii lui Inainte Modelu. Antrenorul Virgil Bogatu neaga insa acest lucru. „Solomon mi-a spus ca vrea sa se faca antrenor si m-a rugat sa il ajut. Eu i-am spus ca poate sa vina la antrenamente si sa isi noteze fara nici o problema tot ceea ce facem noi. El nu s-a antrenat niciodata cu echipa noastra”, a explicat tehnicianul celor de la Modelu. Pana la inchiderea calculatorului, arbitrul Viorel Solomon nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere.
In sezonul trecut, Viorel Solomon a condus la centru partida dintre Victoria Lehliu Gara si Dunarea Ciocanesti, scor 3-1, atunci cand a favorizat in mod vadit formatia gazda. In urma acelui rezultat, Venus Independenta a trecut pe primul loc. Ionel Ivanciu a arbitrat in prima etapa a acestui campionat formatia antrenata de catre Ilie Zeciu. La inceputul reprize secunde a meciului de la Oltenita, „centralul” calarasean a acordat foarte usor o lovitura de pedeapsa pentru Independenta si codenii au reusit sa restabileasca egalitatea pe tabela de marcaj, scor 1-1, acesta fiind si rezultatul final al partidei.

No Comments

  1. suporter@yahoo.com

    solomon isi facuse deja planurile ce o sa faca cu „spaga” de la meciul asta,dar domnii de la independenta si modelu i-au dat teapa.bravo domilor delegatii ca nu ati fost de acord ca meciul asta sa fie arbitrat de spagarul asta nesimtit pe nume solomon ”ciordel”.MULTA BAFTA IN MECIUL DE MAINE SI CARE E MAI BUN SA CASTIGE.

  2. Progresul Fundulea – CSM Oltenita 3-3 la juniori si 3-0 la seniori

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *