Special — 11 septembrie 2013 at 13:13

Secretele tractoristilor

by

Fotbalul calarasean este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Saptamana aceasta zabovim oleaca mai mult asupra jocului de futsal, acolo unde Dunarea Calarasi a pierdut al doilea meci consecutiv.
– Dupa ce United Galati a marcat golul 9 in meciul cu Dunarea Calarasi, Condei & Co si-au adus aminte de meciul cu FC Voluntari.
– Arbitrul Marius Leca s-a crezut la corida. S-a plimbat cinci minute cu cartonasul rosu in mana printre taurii de la Lehliu Gara.
– Oferim recomenpsa substantiala pentru orice persoana care indrazneste sa ne minte ca arbitrul Ionel Radulescu nu a tras cu Rapid Ulmeni.
– Bratu Cataros nu a pretins si nici nu a luat 2.000 de lei de la Viitorul Fazani.
– Mai slab ca echipa de futsal a Dunarii Calarasi joaca doar echipa nationala de fotbal a Romaniei.
– Cum se zice incompetent in chineza? Bra-TU-I-CA-taros.
– La concurenta cu meciul de fotbal dintre Independenta si Modelu se va disputa meciul de futsal dintre „nationala” Romaniei si Dunarea Calarasi. Facem pariu ca numarul celor ce vor merge la Sala Polivalenta nu il va egala pe cel al celor ce vor vedea meciul de la Coade?
– Costel Perca, delegatul Unirii Manastirea, a fost suspendat pentru trei luni. Comisia de Disciplina a dat dovada de clementa. Jucatorii si antrenorii de la Manastirea vor sa faca „apel” pentru a obtine o suspendare de minim un an de zile pentru „dereglatul” echipei.
– Borussia Dor Marunt a fost nominalizata la Premiul Nobel pentru Pace. Zero puncte, zero goluri.
– De ce rateaza Penita singur cu portarul? A primit ghete de la noi.

Comments are closed.