SPORT — 10 septembrie 2013 at 09:57

Dor Marunt de gol!

by

Avântul Dor Mărunt se află la a 3-a înfrângere consecutivă în actuala ediție de campionat, reușind “performanța” de a nu înscrie nici un gol în cele 3 partide disputate până acum. Echipa lui Ionuț Constantin promitea să întrerupă șirul înfrângerilor odată cu deplasarea de la Curcani, echipă pe care a învins-o în ambele meciuri din campionatul trecut.
În minutul doi al partidei, Prefac scapă singur cu portarul, precum Marica în meciul cu Ungaria, însă “gazonul” îl împiedică să șuteze la fel ca atacantul României. În minutul 7, Peniță driblează doi adversari în careu și șutează la colțul lung, însă mingea lovește bara . Părea a fi doar o chestiune de timp până Dor Mărunt va înscrie. Nu a fost așa. Treziți din lentoarea începutului de partidă, „curcanii” încep să atace poarta adversă și reușesc în minutul 15 să deschidă scorul. Nefiind obișnuiți cu un teren atât de prost, jucătorii cu glezna fină de la Dor Mărunt încearcă să ajungă la poarta adversă, însă fără succes, terenul opunându-se câteodată driblingurilor.
IMG_6569
Începutul reprizei secunde aparține gazdelor, iar în minutul 49 goalkeeper-ul Avântului respinge miraculos un șut. Zece minute mai târziu, echipa gazdă reușește să majoreze scorul la 2-0, moment în care spectatorii din Curcani renunță la huiduielile de anul trecut (împotriva propriei echipe) și trec pe aplauze. Motivați probabil de scorul României contra Ungariei, Viitorul Curcani înscrie în minutul 64 al 3-lea gol și stabilește scorul final: Viitorul Curcani  – Avântul Dor Mărunt: 3-0.

Comments are closed.