SPORT — 9 septembrie 2013 at 16:16

Meci decis de "centralul" Radulescu

by

Meci închis la Ulmeni, fără acțiuni spectaculoase. O primă repriză anostă, cu doar șase șuturi trimise spre poartă, câte trei de fiecare parte. În a doua parte, jocul a fost puțin mai ritmat, dar dezamăgitor, fără să impresioneze.Totul părea ca va merge spre 0-0. La jumătatea reprizei, un fault clar facut de un jucator de la Ulmeni la 30 de metri de poarta adversă, nesancționat de arbitrul Rădulescu, deși era în imediata apropiere a fazei, se va dovedi în final elementul decisiv al partidei.
Pornind de aici, s-a deschis jocul în dreapta, centrare în careu, de unde decarul gazdelor marchează simplu. Manieră de arbitraj foarte slabă, cu multe erori, multe faulturi evidente neacordate, care a influențat în mod direct soarta partidei. De notat faptul că niciuna din noile achiziții ale celor două formații nu a convins. S-au evidențiat doar Daniel Deacu, de la gazde, și fundașul central Ionuț Marin, venit in această vară la formația de pe malul Mostiștei de la Unirea Spanțov. Aceștia au practicat un joc sigur si eficient in angrenajul echipei.
Pe lângă ajutorul primit din partea arbitrului, cei de la Ulmeni au fost însoțiți si de Zeița Fortuna la acest meci. In minutul 95, după o ieșire hazardată a portarului celor de la Ulmeni, Daniel Lazăr, cel care sezonul trecut a evoluat pentru Mânăstirea, a urmat o centrare în careu, atacantul oaspeților trimițând agonizant balonul pe lângă poartă cu o lovitură de cap, ratând astfel șansa unei remize, care de altfel ar fi fost rezultatul corect și normal al partidei. Scor final, 1-0. Juniorii celor de la Mânăstirea s-au impus cu scorul de 5-2, după ce la pauză a fost 2-2.
 

Comments are closed.