SPORT — 7 septembrie 2013 at 17:32

Bataie la "Fundu"(lea) gol!

by

Vreme minunata de fotbal la Lehliu-Gara, spectatori dornici sa vada un meci mare au venit in numar considerabil pe Stadionul „Liviu Cucu” din Lehliu-Gara. Au avut si ce sa vada, echipa favorita castigand cu un sec 3-0.
Meciul a inceput timid, ambele echipe incercand sa se apere. In minutul 9, Felix Vernescu are prima ocazie, Malama reusind sa pareze sutul acestuia. In minutul 15 a fost o faza controversata, suporterii cerand penalty la o intrare criminala asupra aceluiasi Felix, tot din partea lui Malama. Arbitrul ramane pe pozitie si acorda fault in atac. In minutul 18, Emil Stoica rateaza o ocazie importanta, facandu-l mare inca o data pe Malama. Fundulea s-a trezit la viata abia in minutul 25, cand a avut primul sut pe spatiul portii lehliene. Pana in minutul 45 nu au mai fost faze notabile, singura ocazie petrecandu-se in prelungiri, cand portarul lehlian a sarit pe sub minge, arbitrul dand fault in atac. Scor la pauza 0-0.
Repriza secunda incepe cu aceleasi coordonate. Lehliu are prima ocazie a reprizei secunde in minutul 46, faza ce prevestea golul, care plutea in aer. In minutul 48, Liviu Marin reuseste sa deschida scorul in urma unui sut fara preluare, lasandu-l masca pe Malama. In minutul 51, Fundulea ramane in inferioritate numerica, numarul 19 fiind eliminat pentru cumul de cartonase. Patru minute mai tarziu, aceiasi „progresisti” cer penalty in urma unei faze in care mingea l-a lovit in piept pe un fundas lehlian. In minutul 59, acelasi Liviu reuseste dubla, in urma unei centrari impecabile a lui Brebu de pe partea dreapta. Trei minute mai tarziu, meciul a fost intrerupt aproximativ 10 minute, timp in care primarul din Fundulea a vrut sa retraga echipa de pe teren, datorita arbitrajului defavorabil din partea arbitrului Marius Leca. In minutul 73, Calin Ionut reuseste sa mareasca avantajul Lehliului, in urma unui sut imparabil la coltul lung, faza la care Malama a ramas fara reactie. In minutul 87, lehlienii raman si ei in 10 oameni. Vestitul minut 90 aduce pe langa cele 10 minute de prelungire, marea ocazie ratata de Liviu care putea sa faca tripla, dar bara s-a opus. In minutul 92, Calin Ionut ramas singur cu Malama trage peste poarta din sase metri.
Scor final 3-0 si Lehliu isi consolideaza pozitia de lider, fiind una din cele doua echipe (alaturi de Modelu) cu maximum de puncte dupa primele trei etape.De mentionat si faptul ca echipa de juniori a castigat un meci greu, revenind in 10 minute de la scorul de 3-4, reusind sa castige in final cu 6-4.

Comments are closed.