Special — 6 septembrie 2013 at 09:26

Portul joaca finala mica

by

UPDATE: In semifinale, Portul Calarasi a fost invinsa la penalty-uri de Academia Hagi. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost 1-1. Pentru formatia antrenata de catre Dan Andronache a inscris, ca deobicei, Gabriel Toma. Reusita acestuia a venit in ultimul minut de joc. Calarasenii joaca sambata finala mica, impotriva celor de Dinamic Baia Mare. „Am plans de suparare”, a spus Bogdan Leu, unul dintre finantatorii Portul Calarasi.
 
In sferturile de finala ale E-ON Cup, competitie ce se desfasoara in aceasta perioada la Tg. Mures, Portul Calarasi a trecu de Viitorul Pitesti cu scorul de 5-4, dupa executarea loviturilor de departajare. In timpul regulamentar de joc, scorul a fost egal, 1-1.  Golul formatiei antrenate de catre Dan Andronache a fost marcat de catre Gabriel Toma.
„Ne-au condus ei cu 1-0. Au deschis scorul dintr-un penalty corect acordat, insa arbitrul nu ne-a dat un fault inainte. Noi am revenit prin Toma, care a luat mingea de la jumatatea terenului, s-au tinut patru insi dupa el pana la marginea suprafetei de pedeapsa adversa, de unde a sutat senzational si mingea s-a dus langa bara. La penaty-uri, portarul nostru a aparat de trei lovituri. In semifinale vom juca cu Academia Hagi. Meciul are loc in aceasta seara, de la ora 18:00”, a declarat Bogdan Leu, finantatorul celor de la Portul Calarasi.
 

No Comments

  1. FELICITARI ! DIN PACATE A PIERDUT LA LOVITURI DE LA 11METRI MECIUL CU ACADEMIA HAGI SI JOACA PENTRU LOCURILE 3-4CU DINAMIK BAIA MARE
    .