SPORT — 6 septembrie 2013 at 21:40

Dependenti de Super Mario

by

Fara golurile lui Super Mario Serban, Dunarea Eleven s-ar confunda cu o echipa de judet. Dupa ce a fost acuzat pe nedrept de catre presedintele Costica Stefan ca a ingropat echipa de futsal in meciul din prima etapa a Ligii I si ca nu s-ar fi zbatut suficient de mult in meciul de la Stefanesti, atacantul Marian Serban a facut liniste pe la birouri. A inscris doua goluri in victoria de astazi, 3-0 cu Otelul II Galati, si a detensionat atmosfera in curtea stadionului.
Cel mai bun om al meciului a fost insa Victor Petre. Folosit si acum mijlocas central, acesta a oferit o pasa de geniu in primele minute ale jocului pentru Marin Tudor, care a deschis scorul printr-o executie de mare fotbalist. Mai departe, Petre a pasat foarte bine la mijlocul terenul, a avut ruperi de ritm, a jucat atat de bine incat i-a incantat pe cei 1.000 de spectatori din tribune.
Dupa deschiderea scorului, si-a intrat in rol Marian Serban, care a pornit deja in cursa pentru castigarea titlului de golgheter al Seriei C2. Vrem sau nu, fotbalul ramane sportul rege la Calarasi. Autoritatile locale si-au luat un spit in testicule in aceasta saptamana. La meciul de futsal au fost o mie de oameni la un meci de Liga I, la handbal abia s-au adunat 300, iar la fotbal au venit tot o mie de oameni, ceea ce inseamna mult pentru un meci din Liga a 3-a. Publicul calaraean a demonstrat ca vrea fotbal, nu echipe platite scump si inscrise in ligii inferioare. Serban, cel mai bun om din lotul Dunarii, castig intr-un an de zile de doua ori mai putini bani decat primeste handbalistul Alin Sania intr-o luna de zile la CSM Calarasi.
Dunarea: Popa – Cainaru, Draganita, Huzuneanu, Olteanu – Tudor (Topor), Petre, Bertea (Silva), Andrei (Ispas) – Stefan (Ispas), Serban. Antrenor: Mirel Condei.
Viitorul Axintele – Sporting Liesti 2-1
Rapid Fetesti – CS Stefanesti 0-2
FC Voluntari – Callatis Mangalia 4-0
CS Afumati – Conpet Ciresu 5-0
Progresul Cernica – Gloria Popesti Leordeni 1-2

No Comments

  1. Daca lu domn primar ii place handbalul,ce aveti si voi acum.Dupa primul an sa vedem cat cheltuim cu fotbalul si cat cu handbalul.

  2. Sa ii multumeasca condei lu’ serban ca.l face antrenor…. Vai mama lui caca nu era serban.