Special — 5 septembrie 2013 at 10:06

Portul Calarasi a trecut de grupe

by

Parcurs neasteptat de bun pentru Portul Calarasi la E-ON Cupa, competitie de juniori ce se desfasoara in aceasta saptamana la Tg. Mures. Formatia antrenata de catre Dan Andronache a reusit sa castige cele doua jocuri desfasurate ieri: 2-1 cu FC Budapesta si 5-2 cu Kinder Tg. Mures.
Gabriel Toma a reusit sa inscrie toate cele sapte goluri ale calarasenilor din prima zi de competitie. Acesta este fiul lui Petrisor Toma, fostul mare portar al Dunarii Calarasi, singurul fotbalist calarasean care a jucat pe Santiago Bernabeu, contra lui Real Madrid. Se intampla pe vremea cand evolua la Poli Timisoara, in 1992, atunci cand banatenii au participat in Cupa UEFA.
Acum, fiul sau, Gabriel, „risca” sa ajunga un atacant la fel de mare precum a fost portar tatal sau. Desi are numai 12 ani, Toma Jr. are deja o poveste frumoasa. O spune Bogdan Leu, unul dintre finantatorii Portului Calarasi. „El era la echipa lui Ghiuta, la Atletic. Era portar la ei, dar nu juca. M-a intrebat daca vreau sa vina la noi si i-am zis sa vina. Noi nu refuzam nici o copil. Mi-a zis din start ca nu vrea sa joace portar. L-am bagat fundas dreapta, iar dupa vreo trei antrenamente a venit si ne-a rugat sa-l lasam sa joace varf. Era nervos ca atacantii nostri de atunci nu dadeau goluri. L-am trimis in fata si de atunci nu reuseste nimeni sa joace mai bine ca el”, a povestit Leu.
Astazi, in ultimul meci din faza grupelor, Portul Calarasi a pierdut meciul cu Dinamic Baia Mare, scor 2-0. „Sunt negru de suparare. Nu am jucat nimic. N-am avut nici o ocazie de poarta. Iei ne-au dat doua goluri din faze fixe. Le-am zis jucatorilor ca nu mai au voie sa iasa din camere pana cand plecam acasa. Ne-am facut ras in fata celor de la Tg. Mures. Daca am fi castigat meciul cu Baia Mare, Kinder Tg. Mures se califica in faza urmatoare a competitie. Mi-e rusine sa dau ochii cu oamenii astia, sa nu imi spuna ca am vandut meciul”, a declarat Bogdan Leu.

No Comments

  1. Felicitari :*

  2. Felicitari!