SPORT — 5 septembrie 2013 at 13:15

Dumitru Chirila bate campii cu gratie

by

CSM Calarasi a castigat barajul de promovare in Liga Nationala de handbal, insa nu e sigura daca va evolua din 15 septembrie pe prima scena a handbalul romanesc. CSU Suceava are mari probleme financiare, insa federatia se face ca nu observa acest lucru. Dumitru Chirila, directorul clubului calarasean, spune ca FRH nu vrea sa auda de Calarasi din cauza unor bani pe care Dinamo Bucuresti ii are de recuperat din perioada in care Nicolae Dragu era primar. Bancuri!
Chirila nu vrea altceva decat sa justifice aducerea unor jucatori cu salarii colosale intr-un oras unde la prezentarea echipei s-au adunat doar 300 de spectatori. Suceava are tot dreptul sa joace in Liga Nationala. Intr-adevar, bucovinenii au probleme financiare, insa datoriile lor catre stat, cifrate de Chirila la 35 de miliarde de lei vechi, apartin CSU Bucovina Suceava, unde erau actionari Consiliul Judetean Suceava, Primaria Municipiului Suceava si Universitatea Stefan cel Mare Suceava.
Echipa de acum functioneaza pe CSU Suceava, club care apartine doar Universitatii Stefan cel Mare Suceava. Acesta este si motivul pentru ca autoritatile locale nu pot acorda ajutor financiar handbalistilor bucovineni. Legea le interzice sa finanteze structuri sportive daca nu fac parte din actionariat. Dumitru Chirila conduce o structura sportiva care si-a cumparat cai, dar nu are caruta. Pana cand o sa-si faca rost si de atelaj, caii trebuie hraniti. Deocamdata, directorul CSM Calarasi si-a imbracat handbalistii in saci de rafie si i-a trimis in teren pentru meciurile cu Universitatea Cluj-Napoca, Dinamo Bucuresti sau CSM Bucuresti. Givova nu e echipament de handbal. La Calarasi se dau salarii de mii de euro pe luna, dar nu sunt bani pentru un echipament decent. Handbalisti precum Paraianu, Gavriloaia, Mitrea, Popovici, Rosca ori Saulescu au valoare, dar arata ca dintr-o echipa din Liga Tractoristilor.
Click aici pentru a vedea aberatiile lui Dumitru Chirila!

No Comments

  1. Givova :))))) lasa ca si a tras bani si din echipament.Este un hot care vinde gogosi la lume cu medaliile castigate de copiii aia d la canotaj(unde sunt de regula 3 echipaje la turnee),box,lupte….le da de mancare frimituri,nu le da absolut niciun ban pt rezultate dar la poze este primul.btw:Suceava merita cu varf si indesat sa joace in prima liga..nu poti sa minti handbalul cu un meci jucat cu niste copii de la U CLUJ ce erau veniti din vacanta….Nu te mai vaicarii Sabine pe toate posturile si prin toata presa…Momentan esti in Divizia A pt ca acolo iti este locul.Nu mai dori raul altora (Suceava)..oricum,viata lunga nu vei mai avea la Calarasi.Pacat de investitiile incredible ce s au facut in acest an.Ar putea fi mult mai puternici!!!

    • Declaratiile lui Chirila sunt pur politice. Vede ce se intampla in invatamant si stie ca urmeaza sa se faca schimbari si in lumea sportului calarasean. Il injura pe Dragu ca sa le arate astora de la USL ca el nu a avut nici o treaba cu vechea putere.

  2. Un jucator ca Sania nu vine la Dunarea in liga a doua pe 5 lei.

  3. chirila ii un hot si jumatate numai vorbeste performanta nema se lauda ca stie de toate si ca are rezultate dar ii un nimeni, se mandreste cu medalii la sporturi la care ia locul 3 din 3 competitori, acest om nu are o treaba cu spoprtul adevar zice cel ce a postat ca le da firmituri la masa in loc de mancare pai cum poate sa isi faca vila cu piscina numai zic ca ii scartar de mananca mancare la copii daca ar putea ar manca din tomberon numai sa mai fure umpic de la gura copiilor care trudesc pentru asa zisa performanta a lui CSM Calarasi care si asa nu a auzit nimeni de ei.