Special — 4 septembrie 2013 at 09:09

Secretele Ligii Tractoristilor

by

E miercuri si publicul cititor se agita cu sapa prin fata calculatorului pentru a vedea cele mai noi stiri din lumea sportului calarasean. Din fericire, Rosia Montana nu este in judetul Calarasi si nici cainile care a omorat un copil nu este din curtea AJF Calarasi. Din nefericire, CSM Calarasi va juca in Divizia A la handbal masculin.
UPDATE, ora 16:46 – Calarasiul este fabrica de bancuri. Asta e chiar pe bune. Mesajul lui Victor Neagu catre Mirel Condei si Cosmin Onofrei: „Stati linistiti! Nu venea Petrescu din Italia ca sa antreneze Dunarea. Pe el l-a chemat Delta Tulcea. S-au inteles telefonic, mai au de pus la punct doar mici detalii”. 
www.arenamedia.ro ne-a oferit gluma anului: „Din cauza evolutiei neconvingatoare din meciul cu Progresul Focsani, M. Serban (Dunarea) a ratat selectionarea la echipa nationala.”
– Mircea Stefan merita convocat la echipa nationala de futsal a Romaniei. Calaraseanul a fost luat in calcul dupa golul de senzatie reusit in poarta celor de la Focsani, dar a iesit Rapid din calcule dupa ce a gresit la faza din care moldovenii au facut 2-1.
– Inaintea si in pauza meciului dintre CS Stefanesti si Dunarea Eleven, scor 3-2, arbitrul Adrian Comanescu s-a relaxat mixand muzica pentru spectatorii aflati in tribuna. Melodia preferata a valceanului este „Baga Bani!”, apartinand lui Puya si Don Baxter.
– Una veche, dar buna. Un spectator ne-a scris pe adresa redactiei si ne-a atras atentia ca am fost neinspirati atunci cand am spus ca rusinea judetului poarta de acum numele Dunarea Eleven. Are dreptate. Trebuia sa ii spunem Dunarea 11(-)2!
– Manastirea a castigat meciul de la Dor Marunt fara sa foloseasca jucatorii din Bucuresti, care erau la o nunta. Primarul Marian Iancu l-a felicitat pe antrenorul Florin Stancu si l-a rugat sa incerce sa le faca rost lui Costache, Harbuz si Sisu de o invitatie la o nunta si pentru sambata aceasta, altfel echipa nu are nici o sansa in deplasarea de la Ulmeni.
– Portarul de rezerva al celor de la Fundulea este foarte slab. In pauza jocului a baut doar o gura de bere. Nu asa se face performanta.
– Cei mai buni jucatori de la Lehliu Gara au plecat in aceasta vara la Dor Marunt. O campanie de transferuri foarte reusita. Lehliu Gara este pe primul loc, iar Dor Marunt nu are nici un punct dupa primele doua etape si nu au reusit sa marcheze nici macar un gol.
– Handbalistii de la CSM Calarasi castiga mii de euro pe luna, dar poarta echipament de cea mai proasta calitate. Respect, Chirila!
– Rapid Bucuresti a vrut sa se inscrie in Liga Tractoristilor, dar nu a indeplinit criteriile financiare. „Noi am vrut sa-i bagam in locul celor de la Sarulesti, dar nu au venit cu nici o garantie, cu nici o sticla de tuica pentru mine, cu nici un pachet de cafea pentru doamna Nuti… Ce garantie avem noi ca sunt echipa serioasa?”, a explicat presedintele Puiu Tuicataros.
– Arbitrul Ionel Ivanciu a fost prezent la meciul dintre CS Stefanesti si Dunarea Eleven si a protestat la fiecare decizie a „centralului” Adrian Comanescu. Hotul striga hotii!

No Comments

  1. fundulea,din cate stiu nici nu are portar de rezerva:))

  2. cum nu are dar portarul de la juniori(este brazilian,a se citi tigan) a baut bere la pauza langa tribuna;))