SPORT — 31 august 2013 at 06:46

Costica Stefan: "Meritam victoria"

by

Ciudat comportament din partea celor de la CS Stefanesti in meciul cu Dunarea Eleven. Oficialii formatiei calarasene au fost indrumati sa ia loc intr-un colt al tribunei, nu in zona centrala, acolo unde se aflau cele cateva personalitati prezente la meci. Presedintele oaspetilor, Costica Stefan, a vociferat la adresa arbitrului Adrian Comanescu in partea a doua a jocului, reprosandu-i acestuia, la fel cum a facut si staff-ul tehnic, ca i-a adus pe ilfoveni spre poarta aparata de catre Gabriel Popa.
Dupa meci, antrenorul Mirel Condei a facut o remarca foarte buna: „N-are rost sa ne legam de arbitru intr-un meci in care am primit goluri doar pe greseli personale”. Si discursul lui Costica Stefan a fost ceva mai temperat, semn ca in timpul jocului nu a cautat sa faca altceva decat sa puna presiune pe arbitru, avand grija sa-i spuna ca meciul este filmat. Comanescu este insa component al lotului de arbitri care oficiaza la meciurile din Liga I, este uns cu toate alifiile, nu se sperie cand ii striga cineva din tribuna. In plus, observator pentru arbitri a fost Florin Chivulete. Practic, CCA a pus lupul paznic la oi. Dar Chivulete nu e singurul lup pus paznic la oi. Luni, la Calarasi, la meciul de futsal pe care Dunarea il va disputa impotriva celor de la Progresul Focsani, observator a fost delegat Valentin Ionita.
„Am jucat mai bine ca cei de la Stefanesti și meritam victoria. Am avut o prima repriza buna, dar nu am reusit mai mult in partea secunda. Am văzut determinare si ambitie, dar nu am avut nici sansa. Am sperat la mai mult. Avem acum doua meciuri acasa pe care trebuie sa le caștigam”, a spus presedintele Dunarii, Costica Stefan, pentru Ziarul Editia.
 

Comments are closed.