SPORT — 31 august 2013 at 07:07

Condei – "secund", Onofrei – maseur

by

Mirel Condei detine Licenta B de antrenor, motiv pentru care nu poate ocupa postul de antrenor la o echipa de Liga a 3-a. Pentru a dribla regulamentul, la meciul de la Stefanesti, oficialii Dunarii l-au trecut pe foaia de joc, ca antrenor principal, pe Marius Parciu, cel care se ocupa de pregatirea echipei de futsal. Acesta detine Licenta A, pe care, in acest moment, o mai detin doar patru antrenori: Valeriu Petrescu (liber de contract), Virgil Bogatu (Inainte Modelu), Adrian Cristea (Victoria Chirnogi) si Nicolae Eftene (liber de contract).
Mirel Condei a figurat in raportul de arbitraj ca antrenor secund, in vreme ce „secundul” sau, Cosmin Onofrei, a fost trecut ca maseur. Acesta din urma, din pacate, nu poate obtine nici macar Licenta C de antrenor, pe care Mircea Stefan o are deja, din cauza faptului ca nu detine diploma de bacalaureat. In adolescenta, Onofrei s-a dedicat foarte mult fotbalului, astfel ca a neglijat invatatura, dar a reusit sa termine cursurile unei scoli profesionale.
Fotografie0840Marius Parciu a fost prezent la meciul de la Stefanesti, insa nu a luat loc pe banca de rezerve. Tehnicianul echipei de futsal a urmarit jocul din tribuna, acolo unde s-au mai aflat Viorel Ivanciu, presedintele Consiliului de Administratie al Dunarii, si fiul acestuia, Cristi Ivanciu, care ocupa functia de director sportiv.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *