SPORT — 29 august 2013 at 12:40

CS Stefanesti si-a luat toate masurile

by

Meciul de maine dupa-amiaza, dintre CS Stefanesti si Dunarea Eleven, programat cu incepere de la ora 18:00, va fi arbitrat de catre Adrian Comanescu, din Rm. Valcea. Acesta face parte din lotul arbitrilor care oficiaza la meciurile din Liga I, insa este un apropiat al echipelor din judetul Ilfov. Comanescu va fi ajutat la cele doua linii de catre Marius Badea si Daniel Demetrescu, ambii din Rm. Valcea.
Ca observator pentru arbitri a fost delegat Florin Chivulete, o alta „ruda” foarte apropiata a fotbalului din judetul Ilfov. Pana nu demult, Chivulete, care a ramas in memoria microbistilor romani dupa ce a fost implicat in scandalul „folcloristelor” de la Piatra Neamt, a fost presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Ilfov. Se intampla in turul sezonului trecut. Ca observator de joc a fost delegat Marian Bucurescu.
Dintre cei patru arbitri calaraseni care pot arbitra la meciurile din Liga a 3-a, nici unul nu a fost delegat in prima etapa. In schimb, presedintele AJF Calarasi, Bratu Cataros, este trimis ca observator pentru arbitri la meciul dintre Sporting Liesti si Progresul Cernica.

Comments are closed.