SPORT — 28 august 2013 at 11:14

Fundulea, victorie la "masa verde"

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a anulat rezultatul din teren al partidei dintre Viitorul Curcani si Progresul Fundulea, scor 1-1, si a omologat jocul cu scorul de 3-0 in favoarea formatiei vizitatoare. Oaspetii au demonstrat ca echipa gazda a folosit un jucator care mai este legitimat si la un club ce activeaza in Liga a 5-a din Dambovita.
De asemenea, s-a mai hotarat ca jucatorul Ilie Ruse, de la Progresul Fundulea, sa fie suspendat pentru opt etape dupa ce l-a injurat si scuipat pe arbitrul Valentin Porumbel. Ionut Constantin, antrenor – jucator la Avantul Dor Marunt, a fost suspendat trei etape. Tehnicianul lui „Dortmund” a evoluat in meciul de la Ulmeni pana in minutul 70, dupa care a fost inlocuit si a luat loc pe banca de rezerve. Acolo nu a zabovit prea mult pentru ca a fost trimis in tribuna de catre arbitrul Ion Fenghea pentru proteste. Constantin poate scapa de suspendare daca plateste cate 100 de lei pentru fiecare etapa.
Te-ai saturat sa fii doar spectator? Coboara din tribuna si simte emotia jocului de aproape! Vrei sa scrii, sa fotografiezi sau sa transmiti rezultate? Te asteptam in echipa noastra! Petrece-ti timpul liber intr-un mod placut, alaturi de echipa ta favorita si de singurul site de sport din judetul Calarasi.

Comments are closed.