SPORT — 27 august 2013 at 10:52

"Nu renuntam la nici un jucator"

by

Viceprimarul comunei Manastirea, Bogdan Gingasu, neaga informatiile potrivit carora primarul Marian Iancu le-a pus gand rau jucatorilor din Bucuresti care evolueaza pentru Unirea Manastirea. Formatia antrenata de catre Florin Stancu – Bonetti a trecut in prima etapa de Dunarea Gradistea, formatie nou-promovata in Liga Tractoristilor, cu scorul de 4-2.
„Baietii au jucat bine. Harbuz si-a anihilat perfect adversarul direct, in vreme ce Costache a inscris golul de 3-1, care ne-a descatusat. Nu se pune problema sa ii dam afara. Abia i-am adus, ne-am chinuit sa le luam transferurile de la Ciocanesti si acum n-ar avea rost sa renuntam la ei. Intr-adevar, Sisu a avut probleme, dar el a fost la primul meci, nu se cunostea cu nimeni de pe teren. Vreau sa fac foarte clar ca mergem inainte in aceeasi formula. Nu renuntam la nici un jucator. Gradistea nu are o echipa foarte rea, asa cum crede lumea. Sunt vioi pe faza ofensiva”, a declarat Bogdan Gingasu.
Te-ai saturat sa fii doar spectator? Coboara din tribuna si simte emotia jocului de aproape! Vrei sa scrii, sa fotografiezi sau sa transmiti rezultate? Te asteptam in echipa noastra! Petrece-ti timpul liber intr-un mod placut, alaturi de echipa ta favorita si de singurul site de sport din judetul Calarasi.
 

No Comments

  1. da dc nu ii cereti parerea domnului Iancu sa vedem tot asa zice??