ACTUALITATE — 26 august 2013 at 09:55

Probleme la Manastirea

by

Desi a inceput campionatul cu o victorie, scor 4-2 cu Dunarea Gradistea, Unirea Manastirea nu are parte de liniste. Nemultumit de evolutia lui Costache, Sisu si Harbuz, primarul Marian Iancu i-a avertizat pe cei trei bucuresteni ca vor fi dati afara de la echipa daca vor juca la fel de slab si in urmatoarele doua etape.
Publicul din Manastirea chiar l-a huiduit pe Sisu in momentul in care acesta a fost inlocuit de catre antrenorul Florin Stancu – Bonetti. Transferul acestuia s-a facut la insistentele lui Gabriel Cotea, semn ca spitalul de nebuni s-a mutat pe malul Mostistei. In aceata vara, Unirea mai mult s-a slabit. Fepzy Constantin a plecat la Chirnogi, unde a debutat cu gol, in vreme ce Radu Vlad si Daniel Lazar au fost lasati sa mearga la bogatii de la Rapid Ulmeni. La partida din etapa urmatoare, de la Dor Marunt, antrenorul Bonetti nu se va putea baza pe serviciile lui Costache, care se insoara, si Harbuz, invitat de onoare.
Te-ai saturat sa fii doar spectator? Coboara din tribuna si simte emotia jocului de aproape! Vrei sa scrii, sa fotografiezi sau sa transmiti rezultate? Te asteptam in echipa noastra! Petrece-ti timpul liber intr-un mod placut, alaturi de echipa ta favorita si de singurul site de sport din judetul Calarasi.

Comments are closed.