SPORT — 25 august 2013 at 12:37

Radovanu, speriata de Borcea

by

Partida dintre Steaua Radovanu si Agricola Borcea, scor 2-3, s-a disputat pe terenul formatiei oaspete. Lucru care incalca regulamentul, insa astfel de practici sunt permise in Liga Tractoristilor de catre AJF Calarasi. In ROAF se spune foarte clar ca echipa gazda nu poate organiza un meci considerat „acasa” pe terenul echipei care trebuie sa fie „oaspete”. Cele doua formatii nu sunt la prima rocada de acest fel. Aceeasi schimbare au facut-o si in sezonul trecut. De asemenea, tot in campionatul trecut, meciul dintre Viitorul Sohatu si Dunarea Ciocanesti s-a disputat la Ciocanesti, in ciuda faptului ca regulamentul interzice acest lucru.
Aflate la cele doua extremitati ale judetului Calarasi, Radovanu si Borcea au fost pana ieri prietene. Lantul de iubire s-a rupt insa, spun stelistii, din cauza tratamentului la care au fost supusi. „Au avut 2-0, noi am egalat si au inceput sa faca mare scandal. Primarul lor, un descreierat, a stat numai in spatele arbitrului asistent. Saracii aia din Oltenita care au arbitrat nu au putut sa-si faca treaba cum trebuie. Le-a dat penalty absolut gratuit, dar parca l-a vazut Dumnezeu, ca la finalul meciului l-au injurat aia si l-au scuipat de parca ne daduse noua penalty. Portarul lor ne-a amenintat tot meciul, iar arbitrul nu a luat nici o masura. Pe Marian Luican, de la noi, l-a injurat unu’ care nu s-a intalnit in viata lui cu apa si cu sapunul. Nu ma asteptam sa fim primiti atat de urat acolo. De acum inainte o sa schimbam foaia. Daca ne supara careva in deplasare, o sa avem grija sa fie primit cum se cuvine la Valea Popii”, a declarat Marian Speriatu – Olaru, antrenorul celor de la Steaua Radovanu.

No Comments

  1. voi astia de la radovanu ,daca noi vam speriat ducetiva domnilor la budesti unde se joaca fotbal cu lama jos ducetiva la dragalina jcuati cu pietroiu sa va urce pe gard ,nu am jucat urat cu voi nu vam omorat daca protestam la arbitru asta nu insemna ca va omoram pe voi ,cand voi trageati tot meciul de timp …