SPORT — 25 august 2013 at 04:51

Lehliu Gara, victorie italiana

by

Spectatorii dornici sa vada un fotbal de calitate s-au strans ieri pe stadionul „Liviu Cucu” din Lehliu-Gara, pentru a vedea la lucru echipa lor de suflet, Victoria. Inca de la inceput, sunetul de vuvuzele ne facea sa credem ca suntem la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Revenind la oile noastre, pe o caldura de numai fotbal nu-ti doreai sa joci, 30 de grade, incepea la orele 18:00 meciul contand pentru etapa intai a Ligi Tractoristilor: Victoriile se duelau. La final castig de cauza a avut Victoria din Lehliu Gara, un 1-0 in stil italian.
Meciul a inceput cu Lehliu Gara in atac, incurajati si de localnicii care s-au adunat intr-un numar destul de mare, acestia ratand prin Emilian Stoica 3 ocazii mari in debutul partidei. Oaspetii s-au trezit abia in minutul 17, atunci cand au avut primul sut pe spatiul portii lehlienilor. Gazdele au revenit la poarta adversa 3 minute mai tarziu, atunci cand Nica a centrat in fata careului, dar la finalizare nu a fost nimeni. Prima repriza a fost una linistita, arbitrul Mirel Anghel acordand doar 3 cartonase galbene. Iata ca in minutul 31, Marone incearca o centrare in careu, Tigae – portarul oaspetilor – incearca sa iasa pe centrare, dar greseste traiectoria asa cum facea Stelea cand ti-era lumea mai draga si mingea ramane in ate, la vinclu. Pana la pauza, faze importante de poarta nu au fost.
Dupa ce au revenit de la cabine, cele doua echipe pareau mai motivate. Fazele notabile ale celei de-a doua reprize le poti numara insa pe degete. Lehlienii scapa periculos spre poarta adversa, insa de fiecare data la finalizare nu s-a aflat nici un jucator, ba mingea nu a fost trimisa cu precizie. Dragos Voda reuseste sa inscrie si ea, insa dintr-un offside pe care il vedeai de la Oltenita, vazut foarte bine si de tusierul Draganescu. In a doua repriza „a plouat” cu cartonase galbene, dar nici un rosu. Scor final, 1-0 pentru Lehliu-Gara. Ura si la gara, unde urca si coboara.

No Comments

  1. silviu moldoveanu

    nu a fost offsde la faza golului ,trebuiau eliminati 4 jucatori de la lehliu pentru intrari criminale dar renumitul arbitru MIREL ANGHEL DUPA CITEVA REPRIZE DE INJURATURI SI AMENINTARI ADRESATE DE CATRE OFICIALII GAZDELOR le a dat voie celor de la lehliu sa ne macelareasca., arbitrind la comanda lui noni .i

  2. Cand a dat pasa cu capul atacantul vostru , Bogdan ( nr.33 ) era in offside . Nu s-a ridicat pentru prima faza , ci pentru a 2-a .

  3. dinamo sarulesti pe ce stadion isi joaca meciurile de acasa?