SPORT — 23 august 2013 at 12:34

Sohatu se muta la Curcani

by

Oamenii care activeaza in fotbalul calarasean pot rasufla usurati. Astazi le-a trecut glontul pe la ureche. Viitorul Sohatu nu mai poate continua in Liga Tractoristilor si a fost la un pas de un fuziune cu CS Budesti. In cele din urma, „afacerea” a picat, iar Doru Cartan a hotarat ca este momentul sa se „asocieze” cu CS Curcani. Cele doua parti au batut palma, iar Comitetul de Urgenta al AJF Calarasi a aprobat schimbarea.
Progresul Fundulea a fost anuntata ca va juca in prima etapa, programata maine, la Curcani. „N-am inteles daca o sa ucam cu cei de la Sohatu sau cu cei de la Curcani”, a declarat Emilian Adam, antrenorul celor de la Fundulea. Deocamdata, in programul meciurilor primei etape apare tot Viitorul Sohatu, situatie care nu se va schimba pana cand cele doua porti nu vor prezenta si un document scris.
In momentul in care au discutat despre fuziune, Doru Cartan a promis ca va veni cu 3-4 jucatori si va plati primele de joc.Gigel Zamfir – Zamba s-a angajat ca autoritatile locale vor pune la dispozitie baza sportiva si vor asigura microbuz pentru transport. De asemenea, juniorii vor fi alcatuiti din tineri din comuna Curcani, iar taxele catre AJF Calarasi, precum si baremul arbitrilor vor fi suportate de catre Primaria Curcani. Acum ramane de vazut cate zile va dura minunea. Doru Cartan a fost in aceasta vara un adevarat „incurca lume”, iar primarul din Curcani, Aurel Gazu, este atras de fotbal ca uleiul de apa.

No Comments

  1. Sunt curios ce scrie in actele de fuziune intre cele 2 asociatii, nu uitati ca in liga tractoristilor mai mult de jumatate din echipe nu au actele necesare de participare intr-o competitie dar la Cataros „merge si asa da-o dracu”. Este suficient sa ai 10 legitimatii si un maidan si jucam fotbal. Prea ca la tara ba tata.

  2. nu cred ca cineva din cadrul AJF Calarasi cunoaste prevederile legii educaţiei fizice şi sportului (LEGEA Nr. 69 din 28 aprilie 2000).
    in primul rand sedintele cu delegatii si/sau adunarile generale (exemplu sedinta din data de 17 august 2003 fiind nelegal constituita).