SPORT — 21 august 2013 at 20:18

In sfarsit, Nicodim rezerva

by

Dunarea Eleven a disputat astazi ultimul meci amical inaintea startului campionatului. Din pacate, formatia calaraseana a pierdut fara drept de apel in fata celor de la Farul Constanta, scor 4-1. Marian Serban a marcat din penalty unicul gol al echipei pregatite de catre Mirel Condei.
„Marinarii” au dominat jocul fara nici o problema, Dunarea Eleven nereusind sa faca fata ritmului impus de divizionara secunda. Singura actiune notabila a meciului l-a avut in prim-plan pe Mircea Stefan. Revenit dupa o accidentare, fiul presedintului a ratat cu seninatate din fata portii. Din pacate, elevii lui Mirel Condei n-au aratat determinare in joc, parand ca s-au culcat pe o ureche dupa ce au invins cu 3-0 pe FC Afumati, la sfarsitul saptamanii trecute.
Fata de ultimele doua partide jucate de Dunarea, tehnicianul galben-albastrilor a efectuat cateva schimbari in echipa si a preferat sa nu-l mai titularizeze pe Marius Nicodim, lucru care nu s-a mai intamplat de pe vremea cand echipa era antrenata de catre Virgil Bogatu. Din pacate, cuplul Huzuneanu – Matei, care a evoluat in centrul defensivei, nu reprezinta o solutie pentru meciul de vinerea viitoarea, de la Stefanesti. Condei a inceput meciul in urmatoarea formula: Popa – Tudor, Huzuneanu, Matei, Olteanu – Kanda, Bertea, Petre, Andrei – Stefan, Serban. Pe parcursul reprizei a doua au fost utilizati toti jucatorii apti de efort.
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *