SPORT — 20 august 2013 at 12:39

Lehliu Gara a fost in cantonament

by

Singura echipa din Liga Tractoristilor care si-a permis luxul de a efectua un cantonament montan este Victoria Lehliu Gara. Dupa o saptamana de pregatire la Sinaia, formatia antrenata de catre Noni Milea se pregateste acum de startul campionatului. Adversarul se numeste Victoria Dragos Voda. Ultima oara cand au venit la „Nehliu”, elevii lui Silviu Moldoveanu au luat bataie cu 2-0. In tur a fost 2-1 pentru Dragos Voda, iar acum lehlienii simt nevoia de revansa.
Stadionul Liviu Cucu din Lehliu Gara va fi sambata dupa-amiaza, cu incepere de la ora 18:00, gazda unui spectacol agreabil, la care sunt asteptati cat mai multi localnici. In ciuda faptul ca pierd trei jucatori importanti, care au preferat sa plece la rivalii de moarte de la Dor Marunt, gazdele vor sa debuteze cu dreptul in Liga Tractoristilor, editia 2013-2014. Sambata seara, cronica meciului, reactii din ambele tabere, precum si un amplu reportaj de atmosfera vor putea fi citite pe www.sportcalarasean.ro sub semnatura lui Ionut Pop.

No Comments

  1. si-a permis luxul de a efectua cantonament,dar nu si-a permis „luxul” de a juca in cupa…cam ciudata gandirea celor din lehliu..

  2. Nu este Lehliu singura echipa care a fost in cantonament……si Agricola Borcea a efectuat un cantonament la Comartic

  3. Comarnic….

  4. silviu moldoveanu

    ar trebui sa te interesezi cum se numesc oficialii echipei VICTORIA DRAGOS VODA si dupa aceea sa scrii articole

  5. pai si borcea a fost in cantonament

  6. degeaba plecati in cantonamente,cand veti juca cu modelu si chirnogi,la pauza o sa ceara jucatorii schimbare.