SPORT — 15 august 2013 at 13:32

Galerie foto de la Voluntari!

by

Dupa ce Dunarea Eleven a fost eliminata rusinos din Cupa Romaniei de catre FC Voluntari, scor 11-2, oamenii de fotbal din Calarasi s-au aratat foarte deranjati de rezultat, dar si de atitudinea celor ce se fac responsabili de umilinta traita de intreg fotbalul calarasean pe stadionul din Pipera. Din pacate, din interiorul clubului au razbatut voci care au cerut clementa, considerand totul doar un accident. Altii s-au grabit sa ne arate cu degetul pentru ca am fost prea duri.
Daca nici la 11-2 nu avem voie sa criticam situatia de la rusinea judetului, atunci cand? Sa asteptam sa se aleaga praful de o echipa care acum 21 de ani, cu Costica Stefan jucator, acum presedinte, ajungea pana in sferturile de finala ale Cupei Romaniei si era eliminata de catre Poli Timisoara, formatie ce avea sa joace finala contra Stelei? Acceptam ca mai gresim, suntem adeptii dialogului, insa nu putem tolera faptul ca oamenii care ar trebui sa raspunda pentru umilinta de marti, in loc sa-si faca ordine in ograda, se plang ca au parte de o presa prea dura.
Ca sa le facem pe plac celor ce mimeaza fotbalul, vom scrie o cronica care sa fie pe gustul celor de la Dunarea Eleven. Facem asta doar ca sa nu-i demoralizam complet pe baieti inainte de inceperea campionatului. Mirel Condei si Cosmin Onofrei si-au rupt picioarele pentru echipa aia, au la dispozitie un lot despre a carui valoare nu e cazul sa discutam acum, insa trebuie sprijiniti de conducere pentru a avea, in primul rand, rezultate, dar si pentru a creste ca tehnicieni. Din pacate, lista cu antrenori calaraseni este scurta.
Virgil Bogatu a fost considerat prea dur, i s-a reprosat ca ii sperie pe jucatori si a trebuit sa plece. Valeriu Petrescu si Dan Andronache sunt tabara „rivala” din moment ce au antrenat echipa in perioada lui Costica Sima. Condei si Onofrei sunt acum in functie, dar lipsa rezultatelor i-ar putea muta, in cel mai fericit caz, la juniorii care nu exista. Din Calarasi, a mai ramas doar Marius Paun, un tehnician tanar, cu mult bun simt, care n-ar accepta niciodata sa se traga de sireturi cu cei din vestiar, astfel ca ar fi greu de crezut ca „se califica” pentru Dunarea Eleven.
Noi, daca tot suntem considerati rau intentionati, va oferim noua sigla a rusinii judetene, precum si un link cu fotografii de la meciul de la Voluntari. Imaginile cu Silva Matei in genunchi, cu Serban fugind de minge sau cu Nicodim neputincios in fata oricarui adversar creioneaza un tablou mult mai trist decat cel descris de noi si considerat mult prea dur de catre conducatorii clubului. Click aici pentru galeria foto!
dunarea
 

Comments are closed.