SPORT — 15 august 2013 at 09:06

Barajul se joaca sambata, de la 11:00!

by

Handbalistii de la CSM Calarasi se pregatesc de cel mai important meci al acestei veri. Elevii lui Sabin Dacau vor juca sambata, cu incepere de la ora 11:00, in compania celor de la Universitatea Cluj-Napoca. Partida se va disputa in Bucuresti, la Sala Lucian Grigorescu din cartierul Floreasca si se vrea un baraj pentru promovarea in Liga Nationala. Din pacate, in acest moment nu exista un loc disponibil pe prima scena a handbalului romanesc, dar se vorbeste tot mai des despre intrarea in insolventa a celor de la Bucovina Suceava.
Partida impotriva ardelenilor va fi arbitrata de „cuplul” Harabagiu – Stanescu, iar antrenorul Sabin Dacau se arata foarte increzator. „Am vazut un meci al celor de la Universitatea Cluj-Napoca si pot spune ca nu trebuie sa avem emotii. Asta cu conditia ca noi sa nu ne facem singuri probleme. Ardelenii nu sunt mai puternici decat Tg. Jiu sau Dinamo, asa ca nu trebuie sa mire pe nimeni daca vom castiga”, a declarat tehnicianul celor de la CSM Calarasi.

No Comments

  1. CSM a câștigat barajul și accederea lor în prima ligă vor depinde acum doar de retragerea unei echipe. Felicitări CSM Călărași!