SPORT — 15 august 2013 at 18:13

Altii pe care i-a furat arbitrul

by

Inainte Modelu isi doreste doar adversari tari in meciurile de verificare, dar astazi a avut parte de o intalnire cu o echipe de trompete. Formatia antrenata de catre Virgil Bogatu a trecut cu 9-0 de CSM Oltenita. Nou-promovata in Liga Tractoristilor s-a prezentat la Modelu cu doar 12 jucatori, doi dintre acestia fiind portari. Ba mai mult, Florea Mihaila a folosit impotriva modelenilor trei juniori in varsta de 16 ani.
Oltenitenii, care doar printr-o minune pot face 10 puncte in campionat daca se prezinta cu aceeasi jucatori la meciurile oficiale, au pus infrangerea la scor de maidan pe seama arbitrului Viorel Solomon. Team-managerul Alexandru Serban – Festa chiar a vrut sa retraga echipa de pe teren in semn de protest. Mai bine ar retrage-o din campionat decat sa se faca de ras prin judet. Sambata, Inainte Modelu va disputa o partida de verificare in compania celor de la Rapid Fetesti.

No Comments

  1. in a 2 a repriza s-a facut diferenta asa mare,dupa ce au introdus 5 jucatori in special un atacant….echipa buna Modelu

  2. nu vedem si noi un articol cu transferurile din liga tractoristilor? cine a venit cine a plecat. la ciocanesti spre exemplu a venit doar motorina?

  3. Stati linistiti ca nu o sa se faca de ras Oltenitza…a fost un simplu amical,o sa vedeti in meciurile oficiale adevarata echipa a celor de la Oltenitza….