SPORT — 14 august 2013 at 19:56

S-a nascut Dunarea Eleven

by

Florica Mihaila, antrenorul celor de la CSM Oltenita, i-a cersit, fara succes, un meci amical lui Mirel Condei. Tehnicianul Dunarii a refuzat pe motiv ca formatia olteniteana reprezinta un adversar prea slab pentru constelatia de ratati care populeaza vestiarul Calarasiului. Dupa ce rusinea judetului a pierdut cu 11-2 meciul cu FC Voluntari, contand pentru turul al treilea al Cupei Romaniei, putem crede cu tarie ca, de fapt, lui Mirel Condei i-a fost frica sa joace cu Oltenita.
Pentru ca umilinta traita la Voluntari a fost una fara margini, Serban & Co reusind sa scrie cea mai neagra fila din istoria fotbalului calarasean, am hotarat ca de acum inainte sa nu mai pomenim numele echipei Dunarea Calarasi. Este, daca ne permiteti, nu doar o forma de protest, ci si „un dribling” prin care incercam sa nu mai asociem tot ceea ce inseamna Calarasi cu acest club care de 15 ani nu a mai realizat nici un fel de performanta. Sau poate ca le-a realizat, dar au fost de ordin contabil din moment ce echipa consuma bani publici, dar evolueaza numai in Liga a 3-a.
De azi inainte, in loc de Dunarea Calarasi si echipa fanion a judetului, vorbim doar despre Dunarea Eleven si rusinea judetului. Vom inceta sa folosim aceste „licente” in momentul in care echipa va ajunge pe primul loc sau daca va prinde play-off-ul. Infrangerea cu 11-2 poate avea si efecte benefice asupra vestiarului, dar cu conditia sa se faca o analiza corecta, fara sa se tina cont de prietenii sau nepotisme.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *