Special — 12 august 2013 at 09:33

60.000 de lei celui mai prost manager

by

Primaria Calarasi a alocat 60.000 de lei pentru amenajarea unui teren sintetic in curtea AJF Calarasi. Investitia este una lipsita de logica din moment ce in competitiile organizate de catre AJF Calarasi nu exista nici o echipa din municipiul condus de catre primarul Daniel Dragulin. In plus, Bratu Cataros, viitorul fost presedinte al forului fotbalistic judetean, a dovedit de-a lungul vremii ca este cel mai prost manager din sportul calarasean.
Mai intai, a retrogradat Dunarea Calarasi in Liga a 3-a, transferurile pe care le-a efectuat la echipa fanion a judetului fiind de-a dreptul dubioase. A adus jucatori chiar de la adversarii cu care calarasenii se luptau pentru evitarea retrogradarii, iar acestia au tradat Dunarea in meciurile cu fostele lor formatii. Apoi, si-a pus pe butuci afacerile personale, ajungand acum sa traiasca din salariul pe care il primeste de la AJF Calarasi. Nu si-a platit nici acum „creditele” luate de la oamenii care i-au fost candva prieteni, indepartandu-i pe acestia din fotbalul calarasean. Datoriile se iarta, dar nu se uita, asa ca acum se pune la cale o coalitie care sa-l impiedice pe Cataros sa mai castige alegerile care vor avea loc la iarna.
Actual sef de la „Casa Alba a Fotbalului” a primit de la municipalitatea calaraseana cladirea in care isi desfasoara acum activitatea AJF Calarasi. Construit pe doua nivele, imobilul este acum in paragina. La parter, unde au fost amenajate vestiare si cabine cu dus, e plin de gandaci, in vreme ce la etaj, unde se afla si biroul lui Cataros, duhneste a tutun ieftin si a tuica, exact ca intr-o bodega. Acum, investitia de 60.000 de lei nu reprezinta altceva decat bani aruncati pe fereastra. Normal era ca acest teren sa fie amenajat in curtea Complexului Sportiv Tineretului, acolo unde isi vor desfasura activitatea grupele de juniori ale Dunarii Calarasi.
Situatia catastrofala prin care trece fotbalul calarasean este semnalata si de Ziarul Arena. „Cu o astfel de „realizare” susţinută din banii călărăşenilor şi nu din managementul de (in)succes, Caţaros se va lăfăi anul viitor în faţa membrilor AJF, cerşindu-le pentru a 3-a pară votul”, scrie publicatia mai sus amintita. Daniel Dragulin este atat de darnic cu Bratu Cataros incat nu doar ca demonstreaza ca nu ii pasa de banii calarasenilor, dar ne face sa credem ca in curand ii va ridica o statuie sefului de la AJF Calarasi.  Click aici pentru mai multe amanunte!

No Comments

  1. Din câte am înțeles este vorba de un teren de 40/20 nu de 60/40 cât scrie in articolul din Arena, iar prețul ar fi de 65 000 lei. Dacă facem un calcul simplu ar fi 18,05 euro pe mp. Scump domnule, scump oriunde ar fi fost mai ieftin.