SPORT — 10 august 2013 at 19:21

Onofrei si Cristi Turcu, la Independenta

by

Dupa despartirea de Adrian Oprea – Motorina, plecat la Ciocanesti, Venus Independenta se afla in cautarea unui atacant care sa-l faca uitat pe golgheterul din ultimele sezoane. In partida de astazi, disputata pe teren propriu contra celor de la Rapid Ulmeni, scor 3-0, antrenorul Ilie Zeciu i-a avut la dispozitie pe Cosmin Onofrei, atacant ce a evoluat in sezonul trecut la Inainte Modelu. Un alt jucator folosit de Barcelona de Calarasi impotriva rapidistilor a fost Cristi Turcu, cel care in campionatul precedent a jucat pentru Victoria Chirnogi.
Acesta are un CV impresionant, evoluand de-a lungul carierei sale la echipe precum Gloria Bistrita, CFR Cluj-Napoca sau FC Brasov. Atacantul in varsta de 37 de ani a jucat 150 de meciuri in prima liga, reusind sa marcheze 21 de goluri. Jucatorul a fost propus si la Inainte Modelu, dar a fost deturnat in ultima clipa. Cristi Turcu este foarte bun prieten cu Adrian Anghel – Marinaru, fost portar la Manastirea si Independenta, ruda a lui Constantin Anghel, fostul primar de la Coade. O decizie in privinta lui Onofrei si Turcu va fi luata in cursul saptamanii viitoare.
In sezonul ce urmeaza, Independenta ar putea intra in clubul select al echipelor din fotbalul calarasean cu doua echipe. Primaria Independenta doreste sa inscrie in Categoria Remorca o noua formatie la care sa evolueze doar jucatori din localitate. Numele noii echipe va fi Avantul Independenta.

No Comments

  1. ce faceti ma cu o baba si cu un butoi? aduceti un atacant bun ca patiti ca steaua cu italianul ala si cu nicolici.

  2. @-adi mic – baba aia a cam facut jocul chirnogiului in sezonul trecut. poti sa ii intrebi pe cei de la dunarea. daca se intelege cu independenta o sa faca super joc cu badea.
    @sorin-adrian anghel „marinaru`”

    • Da, ai dreptate, i se spune Marinaru. Sa stii ca exagerezi cand spui ca Turcu a cam facut jocul Chirnogiului. Intr-adevar, ar aduce un plus de experienta la Independenta. Onofrei are avantajul ca stie bine campionatul.