ACTUALITATE — 10 august 2013 at 13:03

Gabriel Cotea a debutat cu dreptul

by

Cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa. Debandada totala la Manastirea. Echipa locala de fotbal pare abandonata. Autoritatile locale doar mimeaza interesul pentru sport. Astazi, la meciul amical pe care l-a sustinut in compania celor de la Dunarea Gradistea, Gabriel Cotea a fost cel care a hotarat formula de start. Asta pentru ca primarul Marian Iancu si viceprimarul Bogdan Gingasu sunt plecati in vacanta, iar antrenorul Florin Stancu inca nu s-a refacut dupa operatia la care a fost supusa in cursul acestei saptamani.
Conducerea clubului de pe malul Mostistei nici macar nu a fost in stare sa aduca o brigada de arbitri pentru a oficia la acesta joc, astfel ca delegatul Costel Perca a luat fluierul si a impartit dreptatea pe teren. Oaspetii au aratat ca o echipa ambitioasa, alcatuita din jucatori foarte tineri, reusind sa conduca la pauza cu 2-0. In partea a doua a meciului, pe teren si-a facut aparitia si Gabriel Cotea, astfel ca s-a schimbat si fata jocului.
In mod absolut firesc, Manastirea a intors scorul, rezultatul final fiind 3-2. Faptul ca gazdele au primit usor un penalty nici nu conteaza. E doar un amanunt de care tin cont doar carcotasii. Cert este ca Manastirea fara Cotea in teren e ca Mostistea fara peste. Iar Manastirea cu Cotea pe banca tehnica e ca pestele pe uscat.

No Comments

  1. bafta gabi si sper sa ai succes in liga a 4 a

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *